• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pokeraš" Izner: Hoću igru sa Novakom!

"Da, to mi je bio plan kada sam dolazio ovdje - da igram sa Novakom Đokovićem finale", kaže Amerikanac Džon Izner, pasionirani pokeraš.

 "Pokeraš" Izner: Hoću igru sa Novakom! Izvor: MONDO

Džon Izner je prije dva mjeseca bio u Beogradu. Nastupao je tada za reprezentaciju SAD, koja je igrala protiv Srbije u prvom kolu Svjetske grupe Dejvid kupa. Gosti su izgubili, a američki teniser je za tri dana na terenu proveo čak 11 iscrpljujućih sati.

I pored toga Iznera za srpsku prestonicu, gdje je imao svoj reprezentativni debi, ne vežu ružne uspomene i odlučio je da se u nju vrati. Na preporuku svog zemljaka i kolege učestvuje na Serbia openu powered by Telekom Srbija.

"Sem Kveri je igrao ovdje prošle godine i rekao mi je sve najbolje, pa sam i ja odlučio da se prijavim. Zaista nije pogriješio. Centralni teren je odličan, spa takođe. Mislim da je ovo najbolji turnir iz kategorije 250 na kome sam nastupao. Dopada mi se i vaša teniska publika", rekao 21. teniser na ATP listi.

Kao drugi nosilac Izner vjeruje da može da igra u finalu.

"Da, to mi je bio plan kada sam dolazio ovdje - da igram sa Novakom Đokovićem finale. On je vrlo talentovan teniser za mnogo stvari", dodao je 25-godišnji Amerikanac, koji je u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri zaradio 1.358.622 dolara.

Džon Izner je prije dva dana stigao u Beograd. Riješen je da upozna njegove restorane i noćni život, ali je prve večeri samo stigao da ode na večeru u restoran pored vode, kako nam je opisao.

"Uprkos tome što je Srbija mala zemlja, koja je prošla kroz mnogo poteškoća, Beograd je lijep grad. Nadam se da ću narednih dana imati priliku da ga još obiđem. Već sam čuo da imate dobru hranu, a i sve što sam probao u restoranu bilo je odlično", rekao je Izner koji je prilikom svoje prve posjete glavnom gradu Srbije, u martu već bio na Kalemegdanu odakle nosi pozitivne utiske.

I dok ne vidite dvometraša iz Sjeverne Karoline na dijelu na terenima SRC Milan Gale Muškatirović, upoznavanja radi dodajmo i to je da sportski fanatik. Voli hokej, golf, američki fudbal, u NFL navija za Karolinu, prati košarku i fan je Šarlota, a poznato mu je da je Vlade Divac Srbin koji je igrao u NBA.

Izner je i pasionirani pokeraš.

"Često je zbog pokera trpio moj koledž, Džordžija Univerzitet. I sada na turnire uvijek nosim karte. Ipak, trenutno ne razmišljam o tome da se takmičim sa profesionalcima. Možda za jedno desetak godina".

A do tada će se držati reketa. I, kako reče, cilj mu je da uđe u Top 10.

(A. P. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC