• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERBIA OPEN: Kafa uz Iva, pivce uz Viktora

U srijedu, prvi će na teren Ivo Karlović i Igor Andrejev, potom će Stanislas Vavrinka pokazati šta zna, a u 20 časova na scenu stupa Viktor Troicki.

 SERBIA OPEN: Kafa uz Iva, pivce uz Viktora Izvor: MONDO

Trećeg dana takmičenja na Serbia openu powered by Telekom Srbija u Beogradu od domaćih tenisera na teren će izaći samo Viktor Troicki.

Troicki će od 20 časova na Centralom terenu igrati meč drugog kola protiv Francuza Florana Sere. Srpski teniser, 39. na listi i Francuz, 64. igrač svijeta, do sada su na ATP turnirima igrali samo jednom, ove godine u Sidneju, kada je Troicki pobijedio sa 7:6, 6:4.

Program na terenima sportskog centra "Milan Gale Muškatirović" počinje u 12 časova, kada na centralni teren izlaze Igor Andrejev i Ivo Karlović.

Meč između Sema Kverija i Evgenija Koroljeva neće početi prije 14 časova, a poslije njih na centralni teren će Alesio Di Mauro i Stanislas Vavrinka.

Poslije meča između Troickog i Sere na programu je meč dublova - Džonatan Marej i Džejmi Marej igraju u prvom kolu protiv Rosa Hačinsa i Džordana Kera.

Na terenu broj jedan, na kome program počinje u podne, igraće se dva meča u konkureniciji dublova. Fabio Fonjini i Andreas Sepi će za plasman u drugo kolo igrati protiv Santjaga Gonzalesa i Trevisa Retenmajera, a u drugom meču Olivije Rohus i Mihael Rasel igraju protiv Iva Alegra i Lovra Zovka.

Sve mečeve Serbia opena powered by Telekom Srbija možete pratiti uživo na našem web portalu, na adresi www.mondo.rs/serbia-open/

Sa posljednjim poenom u toku takmičarskog dana, ne prestaju i događaji na Dorćolu. Organizatori ATP turnira u našoj prestonici priređuju žurke svake večeri u "promo selu" i ulaz je besplatan za sve posjetioce... Često se u večernjim časovima u ležernijoj varijanti mogu vidjeti i teniseri, sa svojim ljepšim polovinama.

(MONDO/Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC