• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERBIA OPEN: Nemilosrdni Troicki

Srpski teniser prepustio samo gem Seri i u četvrtfinalu turnira Serbia open powered by Telekom Srbija igraće sa Vavrinkom.

 SERBIA OPEN: Nemilosrdni Troicki Izvor: MONDO

Ni kiša nije mogla da osujeti namjeru Viktora Troickog da demolira Florena Seru u drugom kolu turnira Serbia open powered by Telekom Srbija.

Srpski teniser je "počistio" 29-godišnjeg Francuza sa terena SC "Milan Gale Muškatirović" prepustivši mu samo jedan gem - 6:0, 6:1 (40 minuta).

Pošto je šesti nosilac dobio prvi set za samo 20 minuta, "nebo se sručilo" na Beograd, pa je meč prekinut. Međutim, kiša je ubrzo prestala, ali Troicki nije prestao da "melje" protivnika.

Troicki je 39, a Sera 64. na ATP listi. Srbin sada vodi 3:0 u pobjedama, jer je prethodno bio bolji i 2007. u Busanu i ove godine u Sidneju. Ali, ovo im je bio prvi meč na šljaci.

"Nisam očekivao ovako lak meč, ali zaista sam igrao sjajno", bio je prvi komentar Troickog, koji je i u prvom kolu protiv Španca Ivana Navara dobio set "sa nulom".

Drugi reket Srbije će u četvrtfinalu imati mnogo teži zadatak - da savlada Stanislasa Vavrinku, četvrtog nosioca, sa kojim je igrao samo jednom. Švajcarac, trenutno 23. na svijetu, ga je dobio 2009. u Monte Karlu.

"On igra sjajno na šljaci, to mu je omiljena podloga, ali vjerujem da ću opet imati podršku publike, jer će mi biti neophodna", dodao je Troicki.

Vavrinka je u drugom kolu bio ubjedljiv protiv Italijana Alesia Di Maura - 6:1, 6:4.

Nagradni fond je 424.950 evra.

(MONDO, foto zvanični sajt turnira)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC