• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teniski asovi i 2,4 miliona dinara za djecu u Školi prijateljstva

Telekom srbija obezbedio po 1.000 dinara za svaki od 239 asova na turniru Serbia open i namenio deci bez roditeljskog staranja.

 Teniski asovi i 2,4 miliona dinara za djecu u Školi prijateljstva Izvor: MONDO

Najbolji potezi tenisera na ovogodišenjem ATP turniru Serbia open powered by Telekom Srbhija, pored podrške publike, nagrađeni su na nesvakidašnji način.

Telekom Srbija, kao glavni sponzor Serbia opena, odlučio je da nagradi svaki as koji bude odserviran na mečevima u singlu iznosom od 1.000 dinara i da tako prikupljena sredstva usmjeri za projekat "Škola prijateljstva" namenjen deci bez roditeljskog staranja. Budući da su teniseri ove godine imali 239 neodbranjivih servisa, kompanija će izdvojiti 2,39 miliona dinara za 500 djece bez roditeljskog staranja, odnosno za njihov višemjesečni boravak u "Školi prijateljstva" na Tari.

Telekom Srbija ima dugoročnu strategiju podrške ranjivim i ugroženim grupama, a ovako prikupljena sredstva će omogućiti da 500 mališana tokom ljetnjih mjeseci boravi u "Školi prijateljstva" na Tari, koju organizuje nevladina organizacija "Naša Srbija".

"Škola prijateljstva", pokrenuta 2001. godine, okuplja djecu čiji su roditelji nestali, kidnapovani ili poginuli, kao i djecu koja žive u srpskim enklavama na Kosovu i Metohiji. Škola razvija širok spektar interaktivnih obrazovnih i kreativnih aktivnosti, prilagođenih uzrastu, koje stimulišu razvoj djece. Njena posebnost je koncept učenja uz druženje, igru, kreativnost, otkrivanje interesovanja i sopstvenih potencijala.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC