• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Telekom Srbija uz srpsku atletiku

Zahvaljujući Telekomu Srbija, Atletski savez Srbije prvi put u svojoj istoriji ima generalnog sponzora.

 Telekom Srbija uz srpsku atletiku Izvor: MONDO

Generalni direktor Telekoma Srbija, Branko Radujko, i predsjednik Atletskog saveza Srbije, Veselin Jevrosimović, potpisali su ugovor u beogradskom hotelu "Kontinental" o pojedinačnoj podršci najuspješnijim srpskim mladim atletičarima, Ivani Španović, Tatjani Jelači i Mihailu Dudašu.

"Pored podrške sportskim društvima, odlučili smo da se fokusiramo i na sport koji s pravom nazivamo kraljicom sportova. Ovo troje sportista su najperspektivniji, njima smo htjeli da pomognemo i oni treba da znaju da ćemo biti sa njima u dužem vremenskom periodu, i kad god im nešto treba", rekao je Radujko.

On je istakao da je atletika jedan od sportova u kojima mladima treba najviše pomoći i kojoj je neophodna stalna podrška društva.

Generalni direktor Telekoma Srbija je apelovao na sve druge kompanije da ne zaborave bazične sportove, prije svega atletiku.

Uz finansijsku pomoć Atletskom savezu Srbije i Ivani Španović, Tatjani Jelači i Mihailu Dudašu, atletičarima su uručeni i telefoni LG BL 20 Chocolate.

U ime ASS, predsjednik Veselin Jevrosimović se zahvalio Telekomu i izrazio nadu da će ova pomoć dodatno stimulisati atletičare da postignu još bolje rezultate na predstojećem Evropskom prvenstvu u Barseloni.

"Hvala Telekomu, ovo je lijep gest velike kompanije, koja je odlučila da pomogne i amaterski sport", rekao je Jevrosimović.

Mihail Dudaš, Ivana Španović i Tatjana Jelača zahvalili su se Telekomu i poručili da će svoju zahvalnost pokazati na borilištu.

Na kraju konferencije za novinare Jevrosimović se malo našalio i rekao:

"Ko još nije prešao na mrežu 064 ima priliku da to sad uradi".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC