• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borovčanin: "King Kongu" ću pokazati u ringu

Nenad Borovčanin boriće se protiv Rajmond Očijenga iz Kenije, 29. maja na stadionu Šalkea.

 Borovčanin: "King Kongu" ću pokazati u ringu Izvor: MONDO

Biće to najava spektakla u kojem će se za svjetsku titulu boriti Vitalij Kličko i Albert Soznovski.

Očijeng je najbolje plasirani teškas u Keniji, ima skor od 21 pobjede (17 nokautom), 10 poraza, 3 neriješena meča. O njegovoj snazi nabolje govori nadimak "King Kong", a poznat je i po razornom uadrcu.

Kenijac se za meč sa Srbinom priprema u Afičkom kampu "Solid Rock Boxing" i očekuje da se evropskoj publici predstavi na najbolji mogući način, jer će događaju na stadionu Šalkea prisustvovati preko 60.000 gledalaca i oko 100 televizijskih ekipa iz cijelog svijeta.

"Boksovaću u uvodnom programu meča za svjetsku titulu u teškoj kategoriji, i to jednom od braće Kličko, zaista je šansa koja se ne propušta! Daću sve od sebe da pobijedim Borovčanina, jer bih tom pobjedom sebi otvorio vrata Evrope i svijeta. Viši sam od njega, maksimalno sam fizički pripremljen, a imam i jači udarac od njega, pa se nadam da ću meč završiti prije isteka šeste runde", rekao je Kenijac i dodao da ne potcjenjuje Borovčanina, ali da misli da je bolji od njega.

Nenad Borovčanin se za meč priprema u austrijskom Kicbilu, zajedno sa Vitalijem Kličkom i njihovim zajedničkim trenerom Fricom Zdunekom.

"Tom Loefil, promoter predstojećeg meča mi je javio ime protivnika i pitao da li sam zadovoljan izborom. Odgovorio sam mu da mi uopšte nije bitno protiv koga ću boksovati, jer da bih bio broj jedan, moraću da pobijedim svakoga ko mi se nađe na putu ka vrhu", rekao je srpski bokser, koji je u karijeri imao 25 profesionalnih borbi. Sve je završio kao pobjednik, a 18 mečeva je okončao nokautom.

"Mnogi naši treneri su se posljednje dvije decenije na velikim takmičenjima nadali povoljnom žrijebu, praveći tako unaprijed sebi alibi za neuspjehe, a od boksera pravili gubitnike. Znam da što prije pobijedim najboljeg, postaću najbolji, tako da sam uvijek zadovoljan izborom protivnika, a u ringu ćemo pričati i reći ko je bolji i ko će pobijediti", poslao je Borovčanin jasnu poruku kenijskom teškašu.

"Na njegovu izjavu odgovoriću u ringu! Doći će veliki broj mojih prijatelja na meč, a dolazak su najavili i Emir Kusturica, Milorad Dodik i Proko Dragosavljević, što će me svakako dodatno motivisati", zaključio je Nenad Borovčanin.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC