• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Filipović: Igrali smo izvanredno

Filip Filipović "zaboravio" da je vaterpolo naučio na Banjici i svom bivšem klubu dao četiri gola u polufinalu Evrolige u Napulju.

 Filipović: Igrali smo izvanredno Izvor: MONDO

Uoči polufinalnog meča Evrolige u vaterpolu protiv "svog" Partizana, Filip Filipović je rekao da će ostaviti emocije po strani čim počne utakmica i da će "zaboraviti da je igrao 10 godina na Banjici".

Ispunio je obećanje. Sa četiri gola, Filipović je bio centralna figura meča i junak pobjede Pro Reka nad srpskim šampionom, koji je ispustio da dotuče grogiranog protivnika u prvom poluvremenu.

Filipović se radovao svakom golu protiv Partizana, čime je iznervirao navijače crno-bijelih koji su u Napulj doputovali iz Srbije. Od njega to nisu očekivali.

"Igrali smo na vrhunskom nivou. Brzo smo primili četiri gola, ali nismo se predavali. Želim da čestitam Partizanu na borbi, ali naša igra je bila izvanredna. Takođe bih se zahvalio našim navijačima koji nisu prestajali da nas bodre i želim da tako nastave i u finalu", rekao je Filipović poslije meča.

Uz rame Filipoviću, bio je mađarski as Tamaš Kašaš koji je tri puta pogodio mrežu Partizanovog gola.

"Izuzetno smo umorni poslije ove iscrpljujuće borbe. Srećni smo, naravno, ali ne želimo da pričamo prije finala. Prethodnih godina pravili smo greške, bili smo euforični i ostajali smo bez trofeja. Ne smijemo da ponovimo tu grešku", oprezan je Kašaš.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC