• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vaterpolisti Partizana: Ah, te sudije...

Vaterpolisti Partizana srećni su što su zauzeli treće mjesto u Evropi, ali imaju primjedbe na kriterijum suđenja na završnom turniru Evrolige.

 Vaterpolisti Partizana: Ah, te sudije... Izvor: MONDO

Dominirajući utisak svih koji su pratili fajnal-for Evrolige u Napolju je da su vaterpolisti Partizana oštećeni od sudija.

Uprkos pobjedi u utakmici za treće mjesto, arbitre nisu ispustili da apostrofiraju ni vaterpolisti. Za razliku od mnogih koji su djeliocima pravde spominjali familiju, "crno-bijeli" su u izjavama za javnost samo naglasili da su nezadovoljni tim aspektom.

"Suđenje je takvo da ono što radimo na treninzima na ovom turniru nismo mogli da pokažemo, posebno u utakmici za treće mjesto. Možemo da budemo ponosni poslije svega. Žalimo za finalom, ali nije mala stvar biti i treći u Evropi. Dali smo sve od sebe", rekao je Andrija Prlainović, a prenosi "Sportski žurnal", i dodao:

"Bilo je teško jer smo već u petom minutu ostali bez Milana Aleksića. Rano je dve lične greške dobio i drugi bek Nikola Rađen, pa smo morali da igramo plitku zonu".

Iskusni Živko Gocić istakao je da u polufinalu protiv Pro Reka nisu uspjeli da prevaziđu neslaganje sa sudijama, ali u subotnjoj utakmici sa Jugom jesu, što će im biti dragocjeno iskustvo.

"Treće mjesto je veliki uspjeh. U polufinalu nismo uspjeli, ali nije sramota izgubiti od tima kakav je Pro Reko. Tada nismo izdržali, sada jesmo iako nas je suđenje dosta saplitalo. Svaka čast svim momcima, igrali smo srcem. Svi momci koji su izvodili peterce su imali smirenost u seriji odluke. Došli smo do fajnal-fora što smo na početku sezone i željeli. Mogli smo i dalje. Napulj nam je važan kako novo iskustvo, dobra škola za novi završni turnir Evrolige, na koji, nadam se, nećemo dugo čekati", izjavio je reprezentativac Srbije.

Miloš Korolija je stavio tačku na seriju peteraca, a time i pobjedu šampiona Srbije u poslednjoj utakmici sezone, koja je bila vrlo uspješna.

"I pored toga što smo već na startu ostali bez Milana Aleksića, snašli smo se i uspjeli da se dignemo. O suđenju bismo mogli mnogo da pričamo, zaista je kriterijum jako čidan. U svakom slučaju najvažnije je da smo zasluženo slavili u psihički vrlo teškoj utakmici. Drago mi je da smo uspjeli da se dignemo poslije poraza od Pro Reka i da sezonu završimo pobjedom".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC