• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pilić: Izmišljeno je da sam protiv Splita!

Nikola Pilić kaže da je izmišljotina da nije želio da polufinalni meč Dejvis kupa između Hrvatske i Srbije bude igran u njegovom rodnom Splitu.

 Pilić: Izmišljeno je da sam protiv Splita! Izvor: MONDO

Gostujući u emisiji "Nedjeljom u 2" na HRT Nikola Pilić je pričao o svojoj karijeri i iskustvima i otvoreno govorio o julskom meču Hrvatska - Srbija u Dejvis kupu. Savjetnik srpskog tima je još jednom naglasio da zbog emocija neće prisustvovati tom susretu.

"To da sam ja bio protiv Splita je neko izmislio, jer ja s tim nemam veze. To odlučuje hrvatski teniski savez. Još 2009. godine sam rekao Bobi Živojinoviću da, ako dođe do tog susreta, ja nisam tu", rekao je Pilić i dodao:

"Neko ko je to rekao ne zna da sam ja udaljen svjetlosnim godinama od tog izbora", dodao je proslavljeni teniski stručnjak i objasnio kako se neće pojaviti na tom meču, baš zbog sjajnih trenutaka koje je imao sa hrvatskom reprezentacijom.

"To je specifičan susret i ne bih želio da budem protiv reprezentacije s kojom sam proživio tako lijepe trenutke. To mi je ujedno najdraži uspjeh..."

Nikola Pilić je stari teniski lisac. Ovom prilikom je otkrio i svoj metod kako da zavađene igrače miri laganjem da pričaju lijepo o rivalu:

"U Barseloni 1992. godine morao sam da lažem jer Štih i Beker nisu pričali. Govorio sam obojici da jedan drugog hvale. Lagao sam znajući da njih dvojca ne pričaju, a igraju u dublu. Na kraju smo osvojili turnir".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC