• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA (ž): Odbrana titule u Evropskoj ligi

Ženska seniorska reprezentacija Srbije počela je pripreme za ovogodišnji nastup u Evropskoj ligi, takmičenju koje je prošle sezone osvojila.

 ODBOJKA (ž): Odbrana titule u Evropskoj ligi Izvor: MONDO

"Ove godine nam Evropska liga puno znači jer pobjednik stiče pravo igranja na Gran priju sljedeće sezone što nam je izuzetno važno zbog bodova za kasniji plasman na Olimpijske igre", rekao je prvi trener Srbije Zoran Terzić, koji je na pripreme pozvao 20 odbojkašica.

Prvoj Terzićevoj prozivci javilo se njih 16. Sanja Starović će se ekipi u hotelu "M" pridružiti kasnije danas, dok će nekoliko dana kasnije stići i Suzana Ćebić, Dragana Marinković i Kristina Češljar.

"Svima nam je cilj da odbranimo Evroligu, da opet budemo prvi, da odemo na Gran pri koji dugo i sa nestrpljenjem očekujemo jer nikada nismo igrali tako prestižno takmičenje", rekla je Maja Ognjenović.

"Imamo mladu ekipu koja će doneti dodatnu snagu i motiv, ono što nam je možda falilo prošle godine", dodala je Jovana Brakočević, koja je sanirala povredu ramena.

Srbija će u Evropskoj ligi, koja će trajati od 11. juna do 18. jula, igrati u Grupi A sa Bugarskom, Rumunijom i Velikom Britanijom. Mečeve kao domaćin igraće u Kladovu, Smederevu i Subotici. Finalni turnir zakazan je za 24. i 25. jul u Turskoj.

"Cilj je prije svega da vratimo dobru atmosferu i dobru igru koja nas je krasila proteklih godina, a prošle to nije izgledalo najbolje", ocijenila je Jelena Nikolić.

"Mnogo je novih igračica, treba to sve ukomponovati. Sigurno je da nas očekuje dugo i naporno ljeto", rekla je Nataša Krsmanović.

(Beta

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC