• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ROLAN GAROS: Bojana propustila šansu

Bojana Jovanovski poražena je u drugom kolu kvalifikacija za Rolan Garos od Anastasije Pivovarove sa 3:6, 6:2, 2:6 nakon 101 minuta.

 ROLAN GAROS: Bojana propustila šansu Izvor: MONDO

Jovanovski je na svom prvom učešću na pariskom grend slemu bila postavljena za šestog nosioca u kvalifikacijama i imala je sasvim izglednu priliku da stigne makar u treće kolo, ako ne i do glavnog žrijeba, međutim poklekla je. Poražena je od skoro 80 mjesta lošije rangirane i godinu i po starije Ruskinje.

Trenutno 109. teniserka svijeta je u prvom setu povela sa 3:1, da bi onda izgubila pet gemova za redom iako je imala nekoliko prilika i za brejk.

U drugom setu se potpuno vratila u igru i već na startu oduzela servis Pivovarovoj, da bi u trećem gemu napravila još jedan brejk i povela sa 3:0. Ispostavilo se da je to bila odlučujuća prednost, koja joj je donijela izjednačenje u setovima.

Treći set počela je bolje Anastasija Pivovarova, osvojivši dva gema, da bi onda Bojana Jovanovski stigla do izjednačenja (2:2). Bilo je to sve od beogradske teniserke. Skoro da je samu sebe pobijedila, jer ni Ruskinja nije bila na visini zadatka.

Tako glavni žrijeb u petak oko podneva čekamo sa starim snagama - Jelenom Janković, Anom Ivanović, Novakom Đokovićem, Viktorom Troickim i Jankom Tipsarevićem.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC