• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Plivački spektakl u Banjaluci

Plivački klub Olimp iz Banjaluke priprema spektakularan miting. Glavne zvijezde Milorad Čavić i Nađa Higl.

 Plivački spektakl u Banjaluci Izvor: MONDO

PK Olimp predstojećeg vikedna organizuje treći po redu plivački miting.
Ovogodišnji miting će po imenima biti najjači.Glavne zvijezde su Milorad Čavić, Nađa Higl , Federik Buske i Piter Mankoč.

“ Dolazak je potvrdilo 17 vrhunskih plivača. Kada mislim vrhunskih mislim na one koji su osvajali medalje na velikim takmičenjima. Tako da možemo očekivati zaista jedan veliki plivački spektakl”, rekao je predsjednik PK Olimp Željko Panić.


Reprezentativci Srbije Ivan Lenđer i  Čaba Silađi već su doputovali u Banjaluku. Na Gradskom olimpijskom bazenu se pripremaju za miting, ali i za predstojeće Evropsko prvenstvo.
“ Prvi put sam u Banjaluci . Sviđa mi se grad , a i uslovi za rad su fenomanalni i  imamo sve  uslove da se pripremamo. Nama će ovaj miting više poslužiti kao provjera u kakvoj smo formi pošto se nalazimo u jeku priprema za Evropsko prvenstvo, koje će se održati u avgustu“, rekao je reprezentativac Srbije Ivan Lenđer.


“ Ovde nam je super. Sve je isto kao i kod nas u Srbiji , isti jezik isti mentalitet. Ono što nam najviše treba u ovom trenutku je zatvoreni pedesetmetarski bazen, sa kojim kuburimo u Srbiji. Srećom u Banjaluci imamo sve uslove da odradimo dobre pripreme. Na samom mitingu, koji će biti vrhunski vidjećemo gdje smo u odnosu na ostale plivače“ rekao je Čaba Silađi.

Treći plivački miting biće održana 29. i 30. maja na GOB-u. I treću godinu za redom Generalni sponzor mitinga za kompanija m;tel. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC