• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVJETSKI KUP: Srbija kući bez pobjede

U trećem kolu Svjetskog kupa za tenisere reprezentacija Srbije izgubila od Njemačke, pa je takmičenje završila kao posljednjeplasirana u Plavoj grupi

 SVJETSKI KUP: Srbija kući bez pobjede Izvor: MONDO

Nijemci su u četvrtak stekli prednost poslije pobjede Filipa Kolšrajbera u duelu protiv Viktora Troickog, a u petak je Andreas Bek savladao Filipa Krajinovića rezultatom 7:5, 6:4.

Tako je Njemačka povela 2:0 i obezbijedila pobjedu, a do kraja nastupa na ovogodišnjem turniru u Diseldorfu bi trebalo da bude odigran i meč dublova, koji neće imati uticaj na konačan plasman.

Krajinović je odigrao veoma dobro protiv neuporedivo iskusnijeg protivnika i potvrdio veliki talenat. Odlučile su nijanse, a Nijemac je do pobjede stigao zahvaljujući većoj koncentraciji u ključnim poenima.

Ova pobjeda, Nijemcima nije donijela plasman u finale, jer su o prvoplasiranoj reprezentaciji u Plavoj grupi odlučivali Francuzi i Argentinaci. Poslije dva singla rezultat je bio 1:1, ali kako su Argentinci bili bolji u igri parova, oni će se u finalu sastati sa Amerikancima.

Monakoi Zebaljos pobjedili su Šardija i Maua sa 7:5, 3:6, 10:8.

U Crvenoj grupi za prvo mjesto su se borili SAD i Češka i to posljednjeg dana ove faze takmičenja. Amerikanci su poveli sa 1:0 u singlu, a zatim je i dvometraš Džon Izner poražen od Tomaša Bardiha sa 1:6, 6:1:7:6(4).

Naravno, braća Bob i Majk Brajan su bili savladali Berdiha i Dluhija sa 7:5, 7:5 nakon 71 minuta igre i plasirali su se u finale.

(agencije/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC