• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanović i Federer - najpoželjniji dubl

Posjetioci internet sajta Rolan Garosa debatuju na temu koja je savršena miks dubl kombinacija na Turu.

 Ivanović i Federer - najpoželjniji dubl Izvor: MONDO

Mnogi su poželjeli da na istoj strani terena vide Anu Ivanović i Rodžera Federera, kao i Novaka Đokovića i Mariju Šarapovu.

Kreatori zvaničnog internet sajta Rolan Garosa ozbiljno su riješili da spoje Rodžera Federera i Anu Ivanović zaboravljajući da je on oženjen i otac bliznakinja, a ona u srećnoj vezi sa australijskim golferom.

Najprije je uoči početka glavnog žrijeba pariskog grend slema na sajtu organizatora objavljena fotografija Ane i Rodžera ispod koje piše "pokušaj famoznog francuskog poljupca" (citiramo: Ana Ivanovic at Roger Federer try the famous french kiss), a potom su ih istakli kao odličan miks dubl.

Naime, počev od utorka svi posjetioci internet prezentacije Rolan Garosa će učestvovati u debati, a tema današnje diskusije je savršena miks dubl kombinacija na Turu.

"Najglamurozniji par koji nam pada na pamet su svakako Andre Agasi i Štefi Graf (počeli romansu upravo u Parizu na šampionskom balu 1999. godine, op.aut), koji su vjenčani i imaju djecu. Ko bi mogao da im bude rival? Hajde da se zabavimo sa ovim. U opticaju su i oni koji su u braku. Timovi koje mi predlažemo su: Rafael Nadal i Žistin Enan, odnosno Rodžer Federer i Ana Ivanović", stoji na sajtu Rolan Garosa.

I dok su neki posjetioci sasvim ozbiljno pristupili temi i smišljali kakva taktika bi bila idealna, dosta komentatora se šalilo. Tako su se prisjetili o govorkanjima da postoji romansa između Novaka Đokovića i Marije Šarapove, te su njih istakli kao potencijalno dobar dubl.

Najboljeg srpskog tenisera bi još voljeli da vide (ponovo) u dublu sa Jelenom Janković i Anom Ivanović, sa kojima je po jednom učestvovao na Hopman kupu, ali i sa Italijankom Flavijom Penetom.

Anu Ivanović bi osim sa Federerom i Đokovićem voljeli da vide i u dublu sa Rišarom Gaskeom iz Francuske ili Mariom Ančićem iz Hrvatske. Teniski fanovi su imali priliku da vide brojne paparaco fotografije lijepe Beograđanke sa bivšim dečkom Fernandom Verdaskom, ali bi isto tako voljeli nju i Španca da vide na istom dijelu terena.

Ista je situacija i sa bivšim vjerenicima Belgijankom Kim Klajsters i Australijancem Lejtonom Hjuitom, koji su oboje sada roditelji ali sa drugim supružnicima.

Za oko bi bio lijep par Marat Safin i Elena Dementijeva, smatraju neki dok jedan čitalac dodaje da bi sa zadovoljstvom gledao sestru i brata Safin uz šaljiv komentar "Marat i Dinara: zaboravite protivnike, bože spasi sudije".

(MONDO, foto: FFT)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC