• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RG: Janković - Kanepi 1:1 (1:1), opet kiša!

Delovalo je da će Jelena Janković upisati novu ekspresnu pobedu i plasirati se u treće kolo Rolan Garosa, ali stvari su se zakomplikovale...

 RG: Janković - Kanepi 1:1 (1:1), opet kiša! Izvor: MONDO

Meč Jelena Janković - Kaja Kanepi (Estonija) prekinut je zbog kiše u četvrtak poslije podne, pri rezultatu 1:1 u setovima, a neriješeno je i u setu odluke - 6:2, 3:6, 1:1.

Početak čitavog programa petog dana Otvorenog prvenstva Francuske pomjeren je zbog padavina sa 11 na 15.30 časova, ali oblaci su sve vrijeme nagovještavali nove probleme.

Oni su i uslijedili poslije nešto više od jednog i po sata, a ostaje da se vidi koliko će trajati prekid i kako će on uticati na igru obe teniserke.

S obzirom na kretanje rezultata i očiglednu krizu igre u gemovima kada prima servis, pauza bi mogla da bude djelotvornija po Jelenu.

Ona poslije maestralne partije i osvojenog seta za samo 28 minuta jednostavno nije uspjela da "slomi" korpulentnu Estonku.

Kanepi je u oba seta prva servirala, ali u drugom nije dozvolila Jankovićevoj da stekne ubjedljivu prednost i onda kontroliše igru. Umjesto 4:0 iz prvog dela meča, rezultat je sve vrijeme bio na "klackalici" - 0:1, 1:1, 1:2, 2:2, 2:3, 3:3, 3:4...

Zatim je Kanepi iskoristila tek drugu brejk loptu na cijelom meču, oduzela servis četvrtom favoritu Rolan Garosa i u sljedećem gemu stigla do izjednačenja na 1:1!

Poslije prekida će obe teniserke izaći na teren sa sviješću da im je za ostanak na turniru potrebno pet osvojenih gemova, vidjećemo ko će prije do cilja.

Pobjednici predstoji okršaj sa Ukrajinkom Alonom Bondarenko (27) ili Magdalenom Ribarikovom iz Slovačke.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC