• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvati "slomili" Ljubu, igra protiv Srbije?

"Ako ne budu igrali Ančić i Karlović, kako da odbijem?", nevoljno je, a u strahu od reakcije javnosti, Ivan Ljubičić pristao da igra protiv Srbije.

 Hrvati "slomili" Ljubu, igra protiv Srbije? Izvor: MONDO

"Ne, pa ne..." Tako je u početku govorio Ivan Ljubičić o ideji da se reaktivira kao Dejvis kup reprezentativac, a sve zbog lokalnog derbija u četvrtfinalu, meča Hrvatske i Srbije u Splitu.

Kako se datum dugo očekivanog susreta približava (9. - 11. jul), Hrvati su sve bliže da "slome" Ljubičića i ubede ga da je njegov povratak neophodan.

Pred borbu za polufinale 99. izdanja kultnog teniskog takmičenja, selektor Hrvata Goran Prpić suočava se sa ozbiljnim povredama Iva Karlovića i Marija Ančića. Ukoliko bi popularni Ljubo ostao pri ranije izrečenom stavu da "ne želi da se vrati", onda bi na megdan Novaku Đokoviću, Viktoru Troickom, Janku Tipsareviću i Nenadu Zimonjiću izašao... Marin Čilić.

Sa još trojicom igrača, od kojih nijedan nije blizu 100. mjesta na ATP listi (Ivan Dodig, Antonio Veić, Roko Karanušić, Nikola Mektić, Franko Skugor...).

"Kada ne bi igrali Karlović i Ančić? Kako onda da ne dođem? Iako ništa ne bih dobio u toj situaciji. Morao bih da mijenjam raspored, pa onda opet da igram na tri dobijena seta, ali znam kakva bi paljba bila kada u takvoj situaciji ne bih došao", odgovorio je Ljubičić u razgovoru za "Sportske novosti".

"Ako mora da se pomogne, onda je to u redu. Najgore bi bilo da se jednostavno predamo, to ne dolazi u obzir", dodao je Ljubičić.

"Ako ne budu igrali Karlović i Ančić, onda ću uzeti vrijeme i razgovarati sa selektorom Prpićem", zaključio je Ljubičić, nekada treći, a sada 16. teniser svijeta, koji se u 32. godini zbog umora i povreda povukao iz reprezentacije.

Pre pet godina, Ljubičić i Ančić vodili su Hrvatsku do titule u Dejvis kupu.

(MONDO, foto: atpworldtour.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC