• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena: Daću sve od sebe, pa šta bude...

"Pobijedila je Žistin i Serenu, i pokazala da je u vrhunskoj formi. Biće teško", najavila je Jelena Janković duel sa Samantom Stosur.

 Jelena: Daću sve od sebe, pa šta bude... Izvor: MONDO

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković izjavila je da je zadovoljna igrom koju je pružila u četvrtfinalu Rolan Garosa, ali i da plasmanom među četiri najbolje u Parizu nije sasvim ispunila ambicije.

"Bilo je teško i drago mi je što sam uspjela", kazala je Jankovićeva poslije pobjede nad Jaroslavom Švedovom iz Kazahstana od 2:0 (7:5, 6:4).

"Izgubila sam od nje na Otvorenom prvenstvu SAD (2009. godine), ali sam je poslije i pobijedila. Znala sam šta da očekujem. Ona je velika djevojka, može da udari zaista jako", dodala je četvrta teniserka svijeta, koja će treći put igrati polufinale Rolan Garosa.
"Nadam se da ću ovaj put imati više sreće, da ću proći polufinale", kazala je 25-godišnja Beograđanka.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU!

Naredna protivnica Jankovićeve biće Samanta Stosur, koju je srpska teniserka pobjeđivala na tri od ukupno četiri međusobna duela. Posljednji je, ipak, pripao Stosurovoj, koja je Jankovićevu pobijedila ove godine u Majamiju.

Stosurova, sedma teniserka svijeta, u Parizu je već pokazala da je u odličnoj formi, pošto je eliminisala četvorostruku osvajačicu Rolan Garosa Žistin Enen, a potom i liderku WTA liste Serenu Vilijams.

"Samanta igra zaista dobro. Pobijedila je dve zaista dobre igračice, Žistin i Serenu, i pokazala da je u vrhunskoj formi. Biće teško. Ove godine smo igrale dva puta, ali na tvrdoj podlozi. Sada će biti drugačije. Cilj će mi biti samo da igram svoju igru, dam najviše što mogu, pa šta bude bude", istakla je Jankovićeva.

(Beta/MONDO, foto: FoNet)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC