• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbi napustili Bokserski savez BiH

Bokserski savez Republike Srpske istupio je iz Bokserskog saveza BiH, odlučila je Skupština BS RS na sjednici u Banjaluci.

 Srbi napustili Bokserski savez BiH Izvor: MONDO

"Odluku smo donijeli jednoglasno, a razlog za to su sporni članovi 22, 23. i 30. Statuta bokserskog saveza BiH, koji omogućavaju preglasavanje srpskih predstavnika", izjavio je za "Glas Srpske" predsjednik Skupštine BS RS Vukašin Rodić.

Po njegovim riječima delegati iz Federacije BiH to su u više navrata iskoristili.

"Na posljednjoj sjednici Upravnog odbora BS BiH, koja je održana prije dvadesetak dana, nisu bili prisutni članovi našeg saveza, kao ni selektor reprezentacije BiH Anton Josipović. Međutim, oni su donijeli odluku da se selektor smijeni, a da na evropsko prvenstvo umjesto šest putuju samo dva takmičara. To su Damir Beljo (Zrinjski) i Saša Jakić (Ljubuški). Sa spiska su otpala četvorica naših boraca, bokseri Slavije: Mario Aleksić, Stevo Zolak, Predrag Kovačević i Darko Kučuk".

"Zbog toga smo se odlučili na ovaj potez, a odluku o istupanju iz Bokserskog saveza BiH proslijedićemo Ministarstvu za porodicu, omladinu i sport u Vladi Republike Srpske, Savjetu ministara BiH i Ministarstvu civilnih poslova sektoru za sport. Sve odluke koje donese BS BiH poslije 1. juna smatraćemo nevažećim", dodao je Rodić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC