• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena: Stosur je igrala kao muškarac

Samanta Stosur je u sjajnoj formi na Rolan Garosu. Redom je pobjeđivala Žastin Enan, Serenu Vilijams i u polufinalu Jelenu Janković.

 Jelena: Stosur je igrala kao muškarac Izvor: MONDO

Za samo sat vremena, Stosur je nadigrala srpsku teniserku i postala prva Australijanka koja se domogla finala jednog grend slem turnira još od Vendi Tarnbul 1980. godine.

"Samanta je igrala gotovo kao muškarac! Tako se osjećam poslije meča. Kad uporedite kako igraju muškarci, vidjećete paralelu. Ima sjajan servis kakav nemaju druge teniserke, sa dosta spina. I forhend joj je odličan, jak. Sjajno igra posljednjih mjeseci i mislim da ima velike šanse da trijumfuje. Pobijedila je sve favorite na turniru i otvorena su joj vrata trijumfa", rekla je Jelena.

Sličan opis svojevremeno je dala Martina Hingis za igru Ameli Morezmo na Australijan Openu 1999. godine. Tada je Martina rekla za Morezmo da je igrala "kao pola muškarca". Taj komentar Martini je potom nanio dosta problema, ali je Jelena o igri Samante Stosur ipak govorila u superlativima i uz dosta pohvala.

Samanta Stosur puna je samopouzdanja pred finale sa Frančeskom Skjavone.

"Osjećam se spremnom da osvojim titulu. Subota je idealan dan za pobjedu", rekla je 26- godišnja Australijanka, koja je prošle godine u polufinalu Rolan Garosa eliminisana od Svetlane Kuznjecove.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC