• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOKS: Borovčanin 19. na svijetu

Srbin Nenad Borovčanin je ušao među 20 najboljih boksera na planeti. Trenutno zauzima 19. poziciju na svetskoj rang listi u kruzer kategoriji.

 BOKS: Borovčanin 19. na svijetu Izvor: MONDO

Borovčanin je pobijedio Afrikanca Ociengu i zabilježio 26. trijumf, bez poraza. Taj meč lično je gledao i ocijenjivao predsjednik Evropske bokserske unije (EBU) i potpredsjednik Svjetskog bokserskog savet (WBC), Bob Lozist koji je bez dvoumljenja uvrstio Srbina među 20 najboljih na svijetu i poželio mu da u narednoj godini boksuje za svjetsku titulu.

"Ulazak u top dvadeset na svijetu je ogroman uspjeh, kako za mene, tako i za naš sport. Za mene je to veliko priznanje, ali i očekivano s obzirom koliko sam trenirao i kakav skor pobjeda imam. Veliki podstrek koji će mi dati novi motiv za trening i nove pobjede, kako bih što prije ušao u Top 15 i bio u prilici da izazivam svjetskog šampiona. Nadam se do kraja godine da ću boksovati za evropsku titulu i biti korak bliže do konačnog cilja", rekao je Borovčanin i izrazio nadu da će dobiti šansu da u oktobru dobiti priliku da boksuje za evropsku titulu i da će taj meč biti u Banja Luci.

Nenad Borovčanin se za prethodni meč pripremao na Tirolu zajedno sa Vitalijem Kličkom,a trenirao ih je njihov zajednički trener Fric Zdunek.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC