• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AUTOMOBILIZAM: Vesnić najbrži u Zalužanima

Milovan Vesnić, vozač Optima Modriče iz Beograda, slavio je u subotu u najjačoj klasi (SP) na prvoj od dvije kružne trke u Zalužanima.

 AUTOMOBILIZAM: Vesnić najbrži u Zalužanima Izvor: MONDO

On je na trci (10 krugova na stazi dugoj 3.250 metara) koja se boduje za šampionate Srbije i Republike Srpske, u "hondi sivik" pobijedio vremenom 12.49.623 minuta.

Iza njega su ostali njegov timski kolega Zoran Timotić i Zoran Kastratović, član ekipe Eko Rejsinga iz Beograda, prenose "Nezavisne novine".

U klasi ST prvi je kroz cilj prošao Vojislav Lekić iz Đelmaš sporta (Beograd), a za njim Miodrag Marinković, član ASKM Motor sport, a treći Slobodan Petošević iz ASK Dak rejsing tima.

U klasi N3 slavio je Krešimir Bodnaruk iz Auto sporta, drugi je bio Mladen Tojić iz AMKK Termont sport, a treći Željko Kukić AMK Banjaluka.

Hibridna ili nacionalna klasa privukla je dosta pažnje, a slavio je Radoslav Vukosavljević (ASK KG07 - SBB) ispred Zvezdana Jovanovića (Centar Boban) i Marka Pavlićevića (AMK Zastava rejsing).

U klasi N1 prvi je bio Tripo Ivović (AMSK Budućnost), drugi Goran Dojčinović (AMK Banjaluka), a treći Miodrag Kosač (AKK Brkić servis).

U klasi 5 (SS) slavio je Pavle Komnenović (Eko rejsing) ispred Dragana Simića (ASK Balkan) i Bobana Atanakovića (Centar Boban).

U klasi 3 prvo mjesto pripalo je Dejanu Stojiću iz Đelmaš sporta ispred dvojca iz Centar Bobana Milana Margetića i Branka Ćopića.

U nedelju je na programu druga trka, kvalifikacije su u 12 časova, a trka od 15 časova. Vozi se 16 krugova u svim klasama.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC