• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Vujas ostaje crno-bijeli

Partizan riješio veliku brigu pred novu sezonu - legenda srpskog vaterpola "Veliki Vladimir" dogovorio sa čelnicima kluba produžetak ugovora.

 VATERPOLO: Vujas ostaje crno-bijeli Izvor: MONDO

Vaterpolo nije toliko skup sport, ali u uslovima finansijske krize i u stanju u kojem se Srbija nalazi, razumljivo je da i u njemu ima problema.

Iako u srpskom šampionu najavljuju kresanje budžeta za 20 do 30 odsto, jedna velika briga je riješena. Legenda srpskog vaterpola, Vladimir Vujasinović ostaje crno-bijeli.

Iako je u 37. godini odlučio je da produži ugovor i pomogne crno-bijelima u novom pohodu na evropski tron.

"U priči sam sa čelnicima kluba još od završetka sezone i načelno smo se dogovorili. Mislim, nisam još potpisao novi ugovor, ali trebalo bi da sve bude u redu i da sledeću sezonu odigram u Partizanu" rekao je Vujasinović za Press.

Jedan od najboljih srpskih igrača svih vremena je prošle sezone bio za Partizan, uz Andriju Prlainovića, jedan od ključnih igrača. Odigrao je svih 10 utakmica u Evroligi i postigao 17 golova, a najviše će ostati upamćena njegova igra u četvrtfinalu protiv Egera, kada je u prvoj četvrtini dao pet golova. Vujasinović je prošle sezone bio pravi vođa u bazenu i jedan od najzaslužnijih za odlazak Partizana na fajnal-for i osvajanje trećeg mjesta.

Trener crno-bijelih Igor Milanović nema dilemu oko toga da li bi želio popularnog Vujasa u timu. On najavljuje da će, pored Vujasinovića, novi ugovor biti ponuđen i Slavku Gaku, Živku Gociću i golmanu Slobodanu Soru, koji su trenutno praktično slobodni igrači.

"Naš primarni cilj je da pokušamo da zadržimo igrače koji su činili kostur tima ove sezone. Imamo četvoricu igrača kojima je istekao ugovor i koje želimo da zadržimo, a to su Vujasinović, Gocić, Gak i golman Soro. Trenutno su u toku pripreme reprezentacije, ali u narednih mjesec dana obavićemo razgovore sa svima njima. Nadam se da ćemo uspjeti u tome da ostanu, čime ćemo ostvariti prvi preduslov da imamo uspješnu sezonu", rekao je Milanović.

On je dodao da je uprava kluba odlučila da budžet za sledeću sezonu bude 20 do 30 odsto manji od ovogodišnjeg, što znači da od pojačanja nema ništa.

Vidjećemo da li će klub sa Banjice uspjeti da zadrži Andriju Prlainovića koga žarko želi evropski šampion Pro Reko.

Priča se i o mogućem povratku Vanje Udovičića...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC