• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karlovićeva povreda za brigu Hrvata

Hrvatski teniser Ivo Karlović povukao se sa Vimbldona zbog povrede i time produžio neizvjesnost oko hrvatskog sastava za Dejvis kup meč sa Srbijom.

 Karlovićeva povreda za brigu Hrvata Izvor: MONDO

Karlović (31) je prvobitno planiran za 25. nosioca na prestižnom londonskom turniru, međutim zbog problema sa desnom nogom riješio je da, nakon Rolan Garosa, preskoči još jedan turnir.

Povreda Ahilove tetive visokog tenisera dovodi u pitanje i njegov nastup na predstojećem četvrtfinalnom meču Dejvis kupa, koji će se održati od 9. do 11. jula u Splitu.

Pored Karlovićeve povrijeđene pete, hrvatskom selektoru Goranu Prpiću glavobolju zadaje i povreda leđa Marija Ančića, zbog koje ni 422. teniser svijeta nije siguran učesnik duela sa Srbijom.

S obzirom da je Marin Čilić jedini hrvatski reprezentativac koji nema problema sa povredama, Hrvatski teniski savez je prinuđen da računa i na veterana Ivana Ljubičića, čije zdravstveno stanje takođe nije na zavidnom nivou.

On je, ipak, spreman da stisne zube i nastupi u Spaladijum areni u slučaju da Karlović ili Ančić ne budu zdravi.

"Ja sam u stanju pripravnosti, a vidjećemo što će se na kraju dogoditi. Još je prerano donositi konačne zaključke“, poručio je Ljubičić.

I dok je tim Bogdana Obradovića uglavnom poznat široj javnosti, hrvatski spisak igrača za splitski duel će, po svemu sudeći, ostati nepoznanica do samog početka meča.

"Dobro je što dvojicu igrača mogu promeniti sat vremena prije prvog duela", ironično je opisao svoje probleme hrvatski selektor Goran Prpić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC