• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena i Novak upoznali englesku kraljicu

Britanska kraljica Elizabeta II došla je u četvrtak na Vimbldon, što je njena prva posjeta tom teniskom turniru od 1977. godine.

 Jelena i Novak upoznali englesku kraljicu Izvor: MONDO

Kraljica je dvadeset minuta šetala Ol Ingland Klabom, prešla preko mostam kojim prolaze šampioni i gledala meč drugog kola između Britanca Endija Mareja i Finca Jarka Niminena, a kako je njen zemljak nije razočarao aplaudirala je njegovim vinerima.

Elizabeta II je sjela u kraljevsku ložu na centralnom terenu neposredno prije nego što su igrači izašli. Marej i Niminen su se okrenuli ka njoj i u isto vrijeme se naklonili, što je publika pozdravila ovacijama.

Kraljica je došla na centralni teren jedan sat prije prvih mečeva.

Kada je došla do dijela za članove, srela se sa zvijezdama tenisa, među kojima su i Jelena Janković i Novak Đoković, kojima je ova čast pripala jer su među prva četiri nosioca.
Osim njih bili su tu Rodžera Federera, Venus Vilijams, Karolina Voznjacki, Rafael Nadal, Endij Rodik, kao i bivše šampionke Vimbldona, Martinu Navratilovu i Bili Džin King.

"Prvi put sam vidjela Kraljicu Elizabetu II uživo i to je za mene bila izuzetna čast jer sam se našla među igračima koje je ona lično pozdravila. Za mene, kao igrača Vimbldon je poseban iz više razloga. Vimbldon je jedinstven zato jer se igra na travi, jer ima svoju dugogodišnju tradiciju, kao i zbog sve ukupne atmosfere kojom odiše cjelokupan turnir. Za mene Vimbldon ima i posebnu draž jer sam zajedno sa britancem Džejmijem Marejem uspjela da osvojim titulu u miks dublu, titulu na Vimbldonu koja prije toga za Britaniju nije bila osvojena više od 20 godina", rekla je Jelena Janković.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC