• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Partizan zadržava sve igrače?

Vaterpolo klub Partizan saopštio da će "uz maksimalne napore" ispuniti sve obaveze prema igračima.

 VATERPOLO: Partizan zadržava sve igrače? Izvor: MONDO

Novac nikada nije bio "prijatelj" vaterpolo sportu, pogotovo ne u Srbiji. Pogotovo ne u ovim "ludim" vremenima i uslovima globalne ekonomske krize.

Ipak, Vaterpolo klub Partizan saopštio je da će "uz maksimalne napore svih članova i prijatelja kluba" uspjeti da ispuni sve ugovore i obaveze prema igračima.

"U narednom periodu, uzimajući u obzir tešku materijalnu situaciju u kojoj se nalazi cijelo društvo, privreda i drugi sportski kolektivi, Upravni odbor VK Partizan će i po cijenu zaduživanja ispoštovati obaveze prema svojim igračima, vodeći računa o interesima reprezentacije Srbije, u svjetlu predstojećeg Evropskog prvenstva u vaterpolu, a i zaštiti klupskih interesa najtrofejnijeg kluba u Srbiji", saopšteno je poslije sjednice Upravnog odbora srpskog šampiona održane 1. jula.

Najveće ime vaterpolo tima Partizan i srpskog vaterpola Vladimir Vujasinović već je saopštio da će i naredne sezone nositi crno-bijelu kapicu, očekuje se da to učini i ostatak ekipe (prije svih golman Slobodan Soro)...

Andrija Prlainović ima još jednu godinu ugovora sa Partizanom. Italijanski mediji su ga već preselili u redove šampiona Evrope, Pro Reko, ali je on nedavno izjavio da mu je u Partizanu lijepo i da ne bi imao ništa protiv da ostane još jednu godinu na Banjici.

U medijima se provlači i spekulacija da bi i kapiten srpske reprezentacije Vanja Udovičić mogao da se vrati u svoj Partizan, ali je to, za sada, daleko od realnog.

Prema nezvaničnim informacijama, za njega su zainteresovani klubovi koji su trenutno u boljoj finansijskoj poziciji, poput Jadrana iz Herceg Novog, za koji je u prošlosti već igrao.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC