• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Najviše strijepim od Ljubičića

Drugi reket svijeta uvjerava da bi Srbija i Hrvatska trebalo da se sastanu u finalu, a ne u četvrtfinalu Dejvis kupa.

 Đoković: Najviše strijepim od Ljubičića Izvor: MONDO

Srbi su u ponedjeljak stigli u Split, a dan kasnije se predstavili na konferenciji za medije u Spaladium areni gdje će se od petka do nedjelje boriti sa Hrvatima za plasman u polufinale Svjetske grupe I Dejvis kupa.

Svi u taboru "orlova" respektuju protivnika i ističu da favorita nema.

"Šteta je što se Srbija i Hrvatska sastaju u četvrtfinalu, budući da svojim kvalitetima zaslužuju finale", ocijenio je Đoković.

"Nama je ovo najveći uspjeh i sve što budemo napravili biće bonus. Znamo kakva nas atmosfera očekuje u Splitu i kako treba igrati pred takvom publikom. Odigrao sam dosta gren slem mečeva i nadam se da će mi to biti od koristi", dodao je najbolji srpski teniser.

Drugi reket svijeta napomenuo je da selekcija Srbije, u kojoj je i specijalista za dubl Nenad Zimonjić, ima "bolje rangirane igrače", ali i da "publika u Splitu može da pomogne domaćoj reprezentaciji".

"Dejvis kup je nepredvidiv, posebno kada ste gosti. Iako su naši teniserii bolje rangirani, to ne mora da bude velika prednost, jer je publika dodatni stimulans. Meč se igra tri dana i nikad ne znate šta može da se dogodi. Najviše strijepim od Ljubičića koji je ove godine uspio da me pobijedi i koji je jednom već osvojio Dejvis kup".

Najbolji dubl igrač svijeta, Nenad Zimonjić, naglasio je da u predstojećem meču "nema favorita".

"Zadovoljni smo što smo među osam najboljih, ali želimo da prođemo dalje. Parovi se igraju tek drugog dana i obe ekipe imaju dobre dublove. Igrao sam protiv svih igrača, pobjeđivao i gubio, tako da mislim da nema favorita", naglasio je Zimonjić.

Selektor teniske reprezentacije Srbije Bogdan Obradović istakao je da je zadovoljan prijemom u Splitu.

"Moramo da se naviknemo na dvoranu i uslove koji nas čekaju", rekao je Obradović, koji nije želio da otkrije ime igrača, koji će pored Đokovića igrati singl meč.

"I Troicki i Tipsarević su u dobroj formi. Odluku o tome ko će igrati donijećemo za nekoliko dana", zaključio je Obradović.

(Beta, MONDO, foto TSS)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC