• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bolt: Poslije Londona 2012, skačem u dalj

"Ako u Londonu ponovim uspjeh iz Pekinga, najvjerovatnije će preći na neku drugu disciplinu, jer će ljudima postati dosadno da me gledaju", kaže Bolt.

 Bolt: Poslije Londona 2012, skačem u dalj Izvor: MONDO

Olimpijski i svjetski šampion i rekorder u sprinterskim disciplinama Jamajčanin Usen Bolt najavio je da bi poslije Olimpijskih igara u Londonu mogao da promijeni disciplinu i da se takmiči u skoku u dalj.

Najbrži čovjek svijeta kaže da bi mogao da dosadi navijačima i svim ljubiteljima atletike ukoliko i u Londonu trijumfuje na 100 i 200 metara.

"Sigurno je da se neću takmičiti do 36. godine. Ako u Londonu ponovim uspjeh iz Pekinga, najvjerovatnije će preći na neku drugu disciplinu, jer će ljudima postati dosadno da me gledaju", rekao je Bolt i dodao da će se prije povlačenja sigurno oporobati u skoku u dalj.

Poslije jednoipomjesečne pauze zbog povrede ahilove tetive, Bolt će se vratiti na stazu i na mitingu Dijamantske lige u Lozani trčaće na 100 metara.

Prvobitno je bilo predviđeno da trči na 200 metara, ali je po preporuci ljekara odlučio da učestvuje na dvostruko kraćoj dionici.

"Ljekari smatraju da još treba da izbjegavan krivine, pa sam odlučio da trčim na 100 metara. U ovom trenutku važno mi je samo da završim trku bez obnavljanja povrede", rekao je Bolt.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC