• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Znače mi aplauzi u Splitu

Najbolji srpski teniser je zadovoljan što je dobio aplauz od hrvatske publike poslije pobjede nad Ivanom Ljubičićem.

 Đoković: Znače mi aplauzi u Splitu   Izvor: MONDO

Novak Đoković je savladao Ivana Ljubičića (3:0) u otvaranju derbija četvrtfinala Svjetske grupe Dejvis kupa.

Najbolji srpski teniser kaže da je zadovoljan kako je odigrao taj susret, ali i time što ga je publika u "Spaladijumu" na kraju pozdravila aplauzom.

"Zadovoljan sam svojom igrom iako sam imao krizni period na kraju prvog seta. Tada sam slabo servirao. Tu sam imao više sreće od Ljubičića", izjavio je drugi teniser svijeta i dodao:

"Prvi set je vjerovatno bio jedan od presudnih trenutaka u meču. Kasnije sam samo čekao Ljubičićeve greške na njegov servis. Ukupno sam zadovoljan igrom. Kako je susret odmicao, podizao sam nivo svoje igre."

Na pitanje da li je vrijeđanje splitske publike uticalo na njegovu igru, Beograđanin je odgovorio da to nije mogao da utiče.

"U principu, znao sam da moram da budem priseban i skoncentrisan. Ne mogu da utičem na publiku. Igrači i selektor Hrvatske su bili vrlo korektni. Na neke stvari ne možeš da utičeš i tako je to u životu. Očekivali smo vatrenu publiku, tako je i počelo. Na kraju sam čak dobio i aplauz. To mi mnogo znači", istakao je Novak Đoković, koji je istakao da je Nikola Pilić ispravno postupio kada je rekao da ne želi da bude savjetnik srpskoj reprezentaciji u svom rodnom gradu.

Bez obzira što je domaća publika imala najbolje namjere, ona je zasmetala i Ivanu Ljubičiću, koji je u jednom trenutku i sam zamolio Splićane da ne budu glasni tokom poena.

"Moram priznati da mi je trebalo malo vremena da se naviknem na buku publike. Ipak tri godine nisam igrao Dejvis kup. To je smetalo i meni jer sam i ja gubio koncentraciju kad se oni deru za vrijeme poena", ispričao je hrvatski veteran i nastavio:

"Zamolio sam da se malo smire jer sam mislio da će se podići kvalitet tenisa, što se i dogodilo. Inače je sve bilo dobro".

(MONDO, foto: TSS)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC