• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA: Srbija zavisi od Rusije

Brazil je pobijedio Bugarsku. Da bi se reprezetnacija Srbije plasirala na Finalni turnir Svetske lige potrebno je da Amerikanci ne osvoje šest bodova iz dvomeča sa Rusima.

 ODBOJKA: Srbija zavisi od Rusije Izvor: MONDO

Podmlađena odbojkaška reprezentacija Srbije je dobro startovala u 21. izdanju Svjetske lige, međutim da bi izabranici Igora Kolakovića znali da li su učesnici završnog turnira moraju da čekaju ishode svih mečeva poslednjeg vikenda.

Na sreću oni im, za sada, idu na ruku. Brazil savladao Bugarsku i sada "orlovi" još čekaju da Rusi ne prepuste Amerikancima svih šest bodova da bi pakovali kofere za Argentinu.

Brazil je savladao Bugarsku u drugoj utakmici šestog vikenda A grupe Svetske lige sa 3:2, po setovima 25:21, 24:26, 29:31, 25:22 i 15:12, poslije 139 minuta igre u Varni.

Srbija je sada na prvom mjestu drugoplasiranih ekipa, ali za plasman na Finalni turnir Svjetske lige, potrebno je da Rusija ne izgubi oba meča protiv SAD u Vičiti, odnosno da SAD ne osvoje maksimalnih šest bodova.

Prva utakmica između SAD i Rusije biće igrana u noći između petka i subote 2:00 časa po našem vremenu, a druga u noći između subote i nedelje, od 1:00 čas po našem vremenu.

Plasman na Finalni turnir, koji će biti održan od 21. do 25. jula u Kordobi izboriće, pored organizatora, pobjednici grupa i najbolja drugoplasirana selekcija.
(MONDO, foto: Fivb.org)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC