• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Split navijao partizanski, Viktor imao tremu

Selektor Bogdan Obradović se zahvalio Ivanu Ljubičiću što je utišao "partizansko navijanje", a Viktor Troicki priznao da je imao tremu od splitske publike.

 Split navijao partizanski, Viktor imao tremu Izvor: MONDO

Selektor Bogdan Obradović se zahvalio Ivanu Ljubičiću što je utišao "partizansko navijanje", a Viktor Troicki priznao da je imao tremu od splitske publike.

Viktor Troicki je imao izglednu priliku da dobije drugi set protiv Marina Čilića, a onda bi možda i njihov susret imao potpuno drugačiji rasplet.

Srpski teniser ne krije da je pomalo razočaran i da je imao tremu od navijača u Splitu, ali ističe da "nije sramota izgubiti od igrača iz Top 10".

"Imao sam malu tremu zbog publike. Mada, ne mogu reći da me to poremetilo. Nisam nikada igrao u gostima pod ovakvim pritiskom, bilo je malo čudnije", izjavio je Viktor Troicki nakon poraza od Marina Čilića u četvrtfinalu Svjetske grupe Dejvis kupa.

"Napravio sam nekoliko grešaka, ali Marin je odigrao sjajno, nije sramota izgubiti od Top 10 igrača u njegovoj zemlji. Razočaran sam, ali ne toliko", dodao je 44. teniser svijeta.

Troicki je u drugom setu vodio sa 3:0 i 5:2, ali je ipak ispustio prednost.

"Šta se dogodilo? Kod 5:2 imao sam mali pad koncentracije, prilikom prvog servisa Čilić je sjajno reternirao i primorao me da svaki poen sam osvojim. Krivo mi je, imao sam 5:2, brejk loptu... Ali, vjerujem da možemo da pobijedimo. Sutra je novi dan", rekao je 24-godišnji teniser.

Podršku Viktoru Troickom pružio je i Bogdan Obradović. Selektor Srbije kaže da će ukoliko ukupan rezultat bude 2:2 u odlučujućem meču šansu pružiti upravo Troickom.

"Svi znamo koliko je Viktor dobar, a jedna lasta ne čini proljeće, pa ni jedan izgubljen meč nije kraj. Naravno da ima vremena za popravni, biće za njega još mnogo Dejvis kupova. Kod Vikotra mi se sviđa što je u glavi veliki pobjednik", izjavio je Bogdan Obradović.

"Žao mi je što Troicki nije uspio da iskoristi prednost protiv Čilića u drugom setu, ali šta je - tu je. Spremamo se za dalje. I ostajemo pri odluci da će Tipsarević i Zimonjić u subotu nastupiti u dublu", dodao je Obradović koji je u mnogo boljoj poziciji od svog kolege Gorana Prpića, jer u timu ima jednog od najboljih dubl igrača na svijetu - Nenada Zimonjića.

"Jasno je da Prpić nema opciju kakvu mi imamo, s te strane nama je olakšan posao. Ali Dejvis kup je drugačija stvar. Vi imate publiku sa punim plućima, ali ja imam četvoricu igrača koji mogu da igraju dubl. Od Prpića zavisi kako će spojiti svoje singl igrače".

Bogdan Obradović je diplomatski izbjegao polemiku da li je način na koji je navijala publika u "Spaladijumu" viđao na košarci ili fudbalu i da li to uopšte svrstati u bodrenje svojih miljenika.

"Ivan Ljubičić je dokazao da je veliki sportista. Svojom gestom pokazao je publici da i njemu pomalo smeta partizansko navijanje i hvala mu na tome", podsjetio je srpski selektor na meč između Novaka Đokovića i Ivana Ljubičića.


(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC