• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović: Iscrpljen je. Čilić: Imam snage

Bogdan Obradović tvrdi da je Srbija u prednosti u odnosu na Hrvatsku ne samo zbog pobjede u dublu, već i jer se njihov prvi reket umorio.

 Obradović: Iscrpljen je. Čilić: Imam snage Izvor: MONDO

Dejvis kup reprezentaciju Hrvatske je u dublu iznenadio Janko Tipsarević svojom dobrom igrom, a za Nenada Zimonjića su i očekivali da će odigrati na visokom nivou.

"Iznenadio nas je Tipsarević, odigrao je vrlo dobro. Od Zimonjića smo to i očekivali, ali su obojica odigrali sjajno. Sve vrijeme smo bili u zaostatku i u osjećaju da moramo nešto više da učinimo. Bili su mnogo bolji, gotovo da nisu griješili", objasnio je Marin Čilić.

Domaćini četvrtfinala Svjetske grupe Dejvis kupa nadaju se da će u nedelju Srbi biti iznenađeni. Konkretno - Novak Đoković, koji se sastaje sa 13. teniserom svijeta.

"Marin je par puta bio blizu protiv Đokovića. Svi znamo šta može Marin i šta može Novak. Nema tu nekih tajni. Možda će odlučivati nekoliko poena i nadamo se da će oni otići na našu stranu", rekao je Goran Prpić.

Za razliku od svog hrvatskog kolege koji vjeruje da njegov tim ima šansu za preokret, selektor srpskih tenisera Bogdan Obradović smatra da je dubl meč prelomio susret i da je Srbija veliki favorit uoči nedjeljnih singl mečeva.

"Poveli smo 2:1 i imamo veliku psihološku prednost. Čini mi se da Prpić ima težak zadatak. Čilić je dosta iscrpljen. Sada bih dao veliku prednost svom timu. Vidjećemo kako ću postaviti taktiku. Đoković će sigurno igri, a za ostalo ćemo vidjeti", izjavio je Obradović.



A Marin Čilić tvrdi da nije umoran...

"Imaću snage, dubl nije bio iscrpljujući. Oporaviću se i sutra je novi dan", rekao je 21-godišnji teniser i dodao:

" U Pekingu smo igrali zadnji put. Đoković je onda igrao na vrhunskom nivou, a ja sam igrao možda i najbolji tenis karijere. Dao sam mu dobar otpor tada. Tako ću i u nedelju ući u meč.. Smatram da mogu da mu se suprotstavim. Moram da odigram najbolje u životu, to je sigurno. Od prvog do posljednjeg poena ću morati da igram na najvišem nivou".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC