• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ATLETIKA (SP): Cerovac trčao do finala!

Mladi srpski atletičar Nemanja Cerovac postigao je veliki uspjeh izborivši plasman u finale trke na 1.500 metara na juniorskom prvenstvu svijeta!

 ATLETIKA (SP): Cerovac trčao do finala! Izvor: MONDO

Prvog takmičarskog dana u kanadskom gradu Monktonu, Cerovac je osvojio treće mjesto u kvalifikacionoj trci rezultatom 3:47,85 minuta.

"Presrećan sam, možda sam u ovoj trci mogao i bolje, ali najvažnije je da sam se plasirao u finale. U atletici se zna, velika je borba doći do finala, a kada stignete tamo, onda je sve moguće", izjavio je Cerovac, član užičke Mladosti.

Mladi srpski reprezentativac će u finalu na 1.500 metara trčati u noći između četvrtka i petka od 02:00 časa po našem vremenu.

Od predstavnika Srbije u kvalifikacijama su nastupile još Marija Vučenović u bacanju koplja i Marija Stambolić na 800 metara, ali nisu uspjele da se plasiraju u finale.

Vučenovićeva je hicem od 48,10 metara zauzela deveto mjesto u svojoj kvalifikacionoj grupi, dok je Stambolić kvalifikacije na 800 metara završila na petom mjestu rezultatom 2:08,82 minuta.

Drugog takmičarskog dana Srbija će u kvalifikacijama ponovo imati troje predstavnika na borilištima - Božidara Antunovića u bacanju kugle, Emira Bekrića na 400 metara prepone i Bojanu Vuković u troskoku.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC