• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krunić: Jelena, hvala ti

Mlada 17-godišnja teniserka u paru sa najboljom srpskom igračicom nagovijestila velike mogućnosti u dublu.

 Krunić: Jelena, hvala ti Izvor: MONDO

Da li je Fed kup reprezentacija Srbije dobila novi, ubitačni par za dubl mečeve?!

Djeluje da jeste.

Jelena Janković i Aleksandra Krunić stigle su do polufinala WTA turnira u Portorožu pošto su savladale četvrte nosioce, Grkinju Danilidu i Njemicu Ver - 4:6, 6:4, 10:6.

Za plasman u finale boriće se sa pobjednicama meča Bovina (Rusija), Klepač (slovenija) - (2) Kondratieva (Rusija, Uhlirova (Češka).

Aleksandri Krunić je ovo prvo učešće u glavnom žrijebu WTA turnira, jer prethodno nije imala tu čast ni u singlu ni u dublu. Do sada igrala je samo u kvalifikacijama.

"Izuzetno mi je drago što mi je Jelena pružila priliku da igram sa njom dubl i veoma sam joj zahvalna. Za mene je ovo veliko iskustvo", izjavila je 17-godišnja srpska teniserka.

"U prvom meču sam bila jako nervozna, jer sam htjela da igram što bolje i da Jeleni olakšam posao, da ne bude sav pritisak na njoj. Imala sam veliku tremu. U četvrtfinalu sam odigrala mnogo bolje, opustila sam se, nisam imala tremu, a tome je i doprinijela sjajna atmosfera koju imamo ovdje. Imam veliku podršku od Jelene kako na terenu tako i van njega, družimo se, šalimo, smijemo", dodala je Aleksandra.

"I kad pogriješim na terenu, ona me bodri i kaže mi da nema problema i da idemo dalje. Sve se više navikavam na Jelenu i na tempo kojim igraju teniserke ovdje. Očekujem da ću u polufinalu pokazati još bolju igru. Smatram da uz osmijeh, dobru komunikaciju i sjajnu atmosferu koju imamo možemo do finala", završila je Aleksandra Krunić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC