• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Orlovi": Trebalo bi da budemo srećni, ali...

Odbojkašima Srbije pomiješana su osjećanja poslije poraza od šampiona Brazila na startu Fajnal siks turnira u Kordobi.

 "Orlovi": Trebalo bi da budemo srećni, ali... Izvor: MONDO

Jesu bili sjajni i dotjerali "karioke" do granice, ali su ipak izgubili sa 3:2.

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković bio je zadovoljan igrom svog tima u porazu protiv Brazila na završnom turniru Svjetske lige u argentinskom gradu Kordoba.

"Bila je teška utakmica. Imali smo svoje šanse, ali smo suviše griješili u taj-brejku na servisu. Ušli smo malo suviše stegnuto u meč, imali smo previše poštovanja prema Brazilu. Igrali smo sa mnogo srca. Bilo je grešaka, ali i sjajnih poena i pokazali smo da nismo slučajno došli na završni turnir", rekao je Kolaković.

Brazil je u noći između četvrtka i petka pobijedio sa 3:2 poslije dva sata igre. Srbija je vodila sa 1:0 i 2:1. "Karioke" su ovim trijumfom obezbijedile plasman u polufinale. Srbija u sljedećem meču igra protiv domaćina Argentine i obje ekipe moraju da pobijede ako žele polufinale.

"Šteta što nismo pobijedili Brazil, ali ne smijemo da žalimo. Moramo što prije da se okrenemo polufinalu. Biće težak meč protiv Argentine, a njihov adut je publika", rekao je Kolaković.



Bloker Marko Podraščanin bio je uzbuđen poslije meča i ocijenio je da njegov tim treba da bude zadovoljan uprkos porazu.

"Uh... Po rezultatu i igri treba da budemo zadovoljni. Izgubiti u taj-brejku protiv Brazila i voditi protiv jedne takve ekipe... Slobodno možemo reći da smo držali utakmicu u svojim rukama, ali uvijek protiv njih, bukvalno uvijek se to desi. Nije da se uplašimo, samo oni počnu da igraju bolje i serviraju bolje i mi izgubimo", rekao je on.

Najiskusniji igrač Srbije Bojan Janić rekao je da je tim uživao u svakom setu.

"Na terenu je bilo lijepo, uživali smo u svakom setu. Igrali smo dosta hrabro, a falilo nam je malo sreće. Mnogo smo griješili kod servisa u taj-brejku, jer smo htjeli time da završimo. Protiv Brazila mora malo da se rizikuje, ne može se dobiti laganim servisom", rekao je Janić.

Primač "orlova" bio je zadovoljan, uprkos porazu.

"Ovo je fantastično za nas, ovo je model kome treba da težimo. Mi planiramo da u Kordobi igramo još tri meča. Ako budemo igrali na ovom nivou, pobijedićemo 'gaučose'", kazao je Janić.

(Beta/MONDO, foto: fivb.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC