• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STANFORD: Ana opet na Klejbanovu

Ana Ivanović se nije takmičila mjesec dana, a kada se na teren vrati na turniru u Stanfordu, koji počinje u ponedjeljak, čeka je težak zadatak.

 STANFORD: Ana opet na Klejbanovu Izvor: MONDO

Na početku američke turneje, u prvom kolu turnira čiji je nagradni fond 700.000 dolara čeka je mlada ruska teniserka Alisa Klejbanova, 26. igračica na WTA listi.

To će biti njihov četvrti međusobni susret u profesionalnoj karijeri (jednom su igrale u juniorskoj konkurenciji kada je Ana pobijedila) i Ruskinja u ukupnom rezultatu vodi sa 3-1.

Njena najskorija pobjeda nad Anom je bila u maju na Rolan Garosu. Na tvrdoj podlozi, kakva je u Stanfordu, obe imaju po jednu pobjedu. Dobro pamtimo i poraz Ivanovićeve od Klejbanove usred Beograda u prvom kolu Svjetske grupe Fed kupa.

Ukoliko trenutno 63. teniserka svijeta uspije da načini iznenađenje u ovom teškom susretu, u drugom kolu će igrati protiv četvrtog nosioca Marion Bartoli ili Amerikanke Ešli Harkleroad, a osmi nosilac Viktorija Azarenka je moguća protivnica u četvrtini finala.

Prvi nosilac i peta teniserka svijeta Samanta Stosur bi mogla da je sačeka u polufinalu, ako lijepa Srpkinja uspije da stigne tako daleko.

Vodeći nosioci u donjoj polovini žreba, sa kojima Ana ne može da se sretne prije finala, su drugi favorit Elena Dementieva i treća kosturašica Agnješka Radvanska.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC