• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal vs Platini

Najbolji teniser svijeta Španac Rafael Nadal kritikovao je Evropsku fudbalsku uniju (UEFA) nakon odluke da zbog finansijskih problema iz Lige Evrope isključi Majorku.

 Nadal vs Platini Izvor: MONDO

Majorka je španski prvoligaš u kojem je on dioničar.

"Kao i svi navijači Majorke, smatram da je ta odluka težak udarac za klub jer igranje u evropskom kupu donosi uzbuđenja, a igrači su to zaslužili. Ne znam razloge koji stoje iza isključenja, ali ako su to ekonomski razlozi onda ne bi smjelo da postoji nijedno evropsko takmičenje, jer su svi klubovi u sličnoj situaciji kao Majorka", izjavio je Nadal.

Prvi svjetski reket ranije ovog mjeseca kupio je dionice kluba sa Balearskih ostrva, koji je prošle sezone igrao odlično i tek u posljednjem kolu španske Primere "ispustio" je četvrto mjesto, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Majorka je kao petoplasirani tim stekla pravo učešća u Ligi Evrope, ali je UEFA zbog finansijskog kolapsa i dugovanja od oko 85 miliona evra prošlog četvrtka isključila klub iz tog takmičenja.

Pomoćnik trenera Majorke Mihaela Laudrupa je stric Rafaela Nadala, bivši istaknuti igrač Barselone i reprezentacije Španije, Migel Anhel Nadal.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC