• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džej Džej: San Dijego i narukvica od navijača

Jelena Janković se opet oporavlja od povrede. Nije klonula duhom već razmišlja o novoj kući, navijačima...

 Džej Džej: San Dijego i narukvica od navijača Izvor: MONDO

Jelena Janković baš nema sreće. Leđa je povrijedila na Vimbldonu zbog čega nije trenirala deset dana. Taman kad se oporavila i vratila na teren, ponovo se povrijedila - meč drugog kola turnira u Portorožu predala je Anastasiji Jakimovoj pri vođstvu 6:1, 2:0 jer je uganula zglob.

Ipak, nije klonula duhom. Vrijeme tokom kojeg nije mogla da trenira otvorilo joj je prostor da se odmori. Sa porodicom je bila u Veneciji.

Uslijedio je odlazak u Portorož...

"Počela sam ponovo da treniram i otišla u Portorož, koji je veoma lijepo mjesto. Moja porodica je, takođe, bila tamo, baš kao i moj dečko, što je bilo sjajno. Plovila sam malo na jahti, a šetala sam i pored mora svaki dan. Bio je to prvi put da sam posjetila Portorož, a sve je bilo sjajno organizovano. Nadam se da ću ići tamo i sljedeće godine", pojasnila je najbolja srpska teniserka u svom novom blogu.

Iz Portoroža je došla u Srbiju na liječenje.

"Povrede nisu poželjna stvar, ali su dio sporta. Nisam imala sreće na protekla dva turnira, ali nadam se najboljem i nastaviću vrijedno da radim. Ponovo sam 'broj dva' na rang listi, i igram dobro u posljednje vrijeme, a samo se molim da me zdravlje posluži tako da ću moći da nastavim da radim svoj posao najbolje što mogu".

Još nije sigurna kada će krenuti na američku turneju.

"Nadam se da ću krenuti za San Dijego u narednih nekoliko dana. Volim da provodim vrijeme tamo. Baš u tom gradu će biti moja nova kuća. Sljedeće godine u San Dijegu igraću kod kuće. Ne dešava se često da možete da spavate u svom krevetu i igrate neki turnir u isto vrijeme. Zaista sam srećna što se ovo takmičenje vratilo u kalendar".



Džej Džej se osvrnula i na mladu Aleksandru Krunić, sa kojom je u Portorožu sa uspjehom igrala u dublu.

"Tek joj je 16 godina. Ja sam njen mentor, a naš zajednički nastup mi je bio veoma zabavan. Stigle smo do polufinala, ali zbog moje povrede morala sam da odustanem od tog meča. Bez obzira na to, ona je igrala zaista dobro. Riječ je o teniserki sa velikim potencijalom".

Nije Krunićeva jedina Srpkinja sa kojoj se Jelena srela u Portorožu.

"U prvom kolu singla igrala sam protiv Bojane Jovanovski. Njoj je 18 godina, igrale smo u Fed kup reprezentaciji Srbije ove godine. Takođe smo zajedno trenirale prije turnira, a opet nas sreća nije pogledala jer nas je žrijeb spojio već na startu takmičenja. Ona je, takođe, veoma dobra djevojka. Sjajna stvar je što Srbija ima dosta mladih, talentovanih igračica koje se probijaju".

I na kraju, Jelena je zaključila:

"Kad pričamo o Srbiji, istakla bih da imam fan klub, a mnogi od njih su došli u Portorož. To zaista cijenim. Dali su mi lijep poklon, narukvicu od bijelog zlata, na kojoj je bilo ugravirano 'Uvijek uz tebe'. To je izvanredno. Lijepo je znati da gdje god idete imate ljude koji navijaju za vas i žele vam sve najbolje. Svi moji navijači mi puno znače – i uvijek su uz mene, bez obzira na to da li pobjeđujem ili gubim, da li sam zdrava ili povrijeđena... Želim svima vama da se posebno zahvalim".

(MONDO, foto zvanični sajt Jelene Janković)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC