• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LOS ANĐELES: A finale je bilo tako blizu...

Janko Tipsarević propustio je veliku šansu da se plasira u finale turnira u Los Anđelesu, pošto je poražen od Sema Kverija sa 2:1 (6:7, 7:6, 6:4).

 LOS ANĐELES: A finale je bilo tako blizu... Izvor: MONDO

Srpski teniser je poslije dva sata i 47 minuta morao da pruži ruku braniocu titule u LA i oprosti se od svog novog ATP finala. A sve do taj brejka drugog seta, pa čak i govor tijela Sema Kverija, djelovalo je kao da će se Janko boriti za titulu.

"Nikako nije trebalo da izgubim ovaj meč", rekao je Tipsarević i dodao:

"Vidio sam da je bio pomalo umoran, a njegov servis nije bio toliko snažan na kraju. Ovo je veoma razočaravajuće za mene".

Janko nije omalovažio trijumf Amerikanca.

"Svaka čast njemu, mislim. Uspio je da se izvuče iz dva meča, koje je, prema mom mišljenju, trebalo da izgubi. Kada je bilo važno, on se vraćao velikim udarcima".

Prvi set dobio je Tipsarević sa 7:6, ali je drugi sa istim rezultatom izgubio. U trećem setu Kveri je bio bolji i sa 6:4 plasirao se u finale gdje ga očekuje Britanac Endi Marej koji je prethodno pobijedio Jankovog dubl partnera - Španca Lopeza sa 2:1 (6:0.1:6.6:4).

Ukoliko Sem Kveri pobjedi četvrtog igrača na ATP listi osvojiće četvrtu titulu ove sezone. Jedino svjetski broj jedan – Rafael Nadal ih ima više (pet).

Pored toga, ukoliko Kveri prvi put nakon poraza u četiri međusobna meča pobjedi škotskog tenisera, biće prvi čovjek koji je, nakon Andre Agasija (2001. i 2002.) uspio da odbrani titulu u Los Anđelesu.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC