• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mikić za MONDO: Igrači su ''poginuli'' za uspjeh

Autor mondo.ba

''Ljubišić nas vodio, prikazali smo veliku volju i motivisanost''.

 Mikić-izjava-nakon-Gračanice Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Rukometaši Borac m:tel-a večeras su poraženi u Gračanici od istoimene ekipe rezultatom 21:19 u revanš utakmici polufinala plej-ofa za šampiona BiH, ali su, zahvaljujući plusu od četiri gola (24:20) iz prve utakmice, izborili nastup u finalnoj seriji, gdje će se, u reprizi finala Kupa BiH, susresti sa Izviđačem, koji je iz daljeg takmičenja eliminisao dobojsku Slogu.

U izjavi za MONDO poslije utakmice strateg ''crveno-plavih'' Mirko Mikić bio je prezadovoljan onim što su njegovi izabranici prikazali u duelu sa najbolje plasiranim timom ligaškog dijela.

''Sve ste i sami vidjeli, igralo se tvrdo na obje strane, uz loše napade. Golmani su bili odlični, s tim što je naš Bojan Ljubišić bio raspoloženiji od Admira Ahmetaševića i sjajnim odbranama nas vodio ka uspjehu. Čestitao bih svojim igračima na pobjedi i plasmanu u finale, pokazali smo veliku volju i motivisanost, poginuli su na terenu za rezultat i zaslužuju sve pohvale. Naravno, i da je meč otišao u kontra smjeru, ne bi bilo nezasluženo. Gračanica je mnogo pokazala u u ovoj sezoni, bila prva nakon ligaškog dijela, te bih čestitao i njima, ali i publici koja je napravila odličan ambijent u kojem je zaista bilo lijepo igrati'', rekao je Mikić za MONDO, kratko, potom, najavivši predstojeće duele sa ''skautima''.

''Radi se o nezgodnoj ekipi i nema sumnje da nas očekuju dobre utakmice. Imamo malo vremena za pripremu, ali ambicije Borca su jasne, uvijek idemo na pobjedu i tako je i ovog puta'', kategoričan je mladi trener na klupi kluba iz Gospodske ulice.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Borac

Aj Borac! Idemo po duplu krunu!

Sarkozić

Idemo druže Mikiću po novu pobjedu i duplu krunu...samo mi nije jasno zašto oni imaju prednost domaćeg terena a nisu igrali ligu.... totalno bezveze....ipak ih uzimamo...AJ Borac....neka grmi Borik...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC