• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjaluka: Sportski klubovi, evo prilike!

Autor mondo.ba

Odjeljenje za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport Grada Banjaluka, objavilo je 1. juna tri javna poziva za finansiranje u 2020.godini, koji će biti otvoreni u narednih mjesec dana.

 Banjaluka: Javni pozivi za finansiranje sportskim klubovima i organizacijama  Izvor: MN PRESS

Riječ je o pozivima za sufinansiranje organizacije sportskih takmičenja ili manifestacija od posebnog značaja, zatim za učešće u posebnom programu sufinansiranja programa/projekata sportskih organizacija i za klasifikaciju sportskih organizacija i učešće u osnovnom programu sufinansiranja programskih aktivnosti sportskih organizacija.

Kako je saopšteno na sajtu Grada Banjaluke, sportske organizacije se mogu prijaviti na sljedeće javne pozive, za finansiranje u 2020. godini:

Javni poziv za sufinansiranje organizacije sportskih takmičenja ili manifestacija od posebnog značaja ili značaja za grad Banjaluku u okviru programa razvoja sporta Grada Banjaluka sa prioritetnim oblastima finansiranja za 2020. godinu.

Javni poziv za učešće u posebnom programu sufinansiranja programa/projekata sportskih organizacija u okviru programa razvoja sporta Grada Banjaluka sa prioritetnim oblastima finansiranja za 2020. godinu.

Javni poziv za klasifikaciju sportskih organizacija i učešće u osnovnom programu sufinansiranja programskih aktivnosti sportskih organizacija u okviru Programa razvoja sporta Grada Banjaluka sa prioritetnim oblastima finansiranja za 2020. godinu.

Iz resornog odjeljenja pozvali su sve sportske organizacije da se prijave na ove pozive, pošto se, u suprotnom, neće moći finansirati iz gradskog budžeta u budžetskoj 2020. godini, saopšteno je iz gradske uprave.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sarkozić

Sad ćemo opet dobiti vrlo interesantne događaje iz domena naših tradicionalnih sportova: streličarstvo...softbol...raftinge...polumaratone i još štošta od čuvenih olimpijskih disciplina...a rukomet neka sačeka...košarka isto tako...a o najpopularnijoj sporednoj stvari na svijetu zvanoj fudbal nemojte ni da pričamo....to prepustimo velikim sredinama poput Ljubuškog, Živinica ili Gračanice....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC