• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vladimir Grbić u Banjaluci

Proslavljeni srpski odbojkaš u Banjaluci učestvuje u promociji Balkanskog prvenstva za juniorke, čiji je najveći grad RS domaćin.

 Vladimir Grbić u Banjaluci Izvor: MONDO

Legendarni odbojkaš Srbije Vladimir Grbić, boravi u Banjoj Luci gdje promoviše Balkanijadu za juniorke kojoj će najveći grad Srpske biti domaćin od 11. do 15. avgusta.

" Velika mi je čast što imam priliku da budem promoter jedne zdrave akcije kao što je ova. Uvijek podržavam sport na ovom nivou, jer on pospješuje razmišljanje, vodi zdravom životu", rekao je Grbić, koji je jedan od potpredsjednika Odbojkaškog saveza Srbije.

Grbić, koji je sa rerpezentacijom osvojio Olimpijsko zlato u Sidneju 2000. godine smatra da reprezentacija Srbije, koja je na nedavnom turniru Svjetske lige osvojila bronzu ima svijetlu budućnost bez obzira što su se on i još neki igrači oprostili od dresa reprezentacije." Odbojka se nije rodila sa Vladimirom Grbićem, niti će s njime umrijeti. Postojala i prije mene, postojaće i poslije mene. Niko nije rođen naučen, svako mora da dobije priliku da uči, a ovi momci su dobili šansu da se dokazuju i iskoristili je na najbolji mogući način "- objašnjava Grbić rezultate iz argentinske Kordobe.


Mlada reprezentacija Srbije na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Italiji biće jača za njegovog brata Nikoli i Ivana Miljkovića.
"Oni će biti od velikog značaja za reprezentaciju. Iza sebe imaju ogromno iskustvo, koje u prelomnim trenucima meča može biti od velike pomoći ostatku ekipe. Ovi mlađi mogu dosta da nauče od njih", mišljenja je Vladimir Grbić, koji je u karijeri igrao u Italiji, Grčkoj, Brazilu, Turskoj i Japanu.

Iako više ne igra u dresu reprezentacije, Grbić nije imao oproštajnu utakmicu.

" Ja to gledam drugačije. Odlaskom iz reprezentacije nisam prestao s igranjem, i sada to radim, i uvijek ću. Meni je odbojka bila uvijek igra, nikada samo profesionalizam. Mnogi me pitaju očekujući tu utakmicu, ali ja ne patim od aplauza, imao sam ih dovoljno u karijeri",zaključio je Grbić, koji nema ništa protiv da se igra i regionalna liga u odbojci po uzoru u košarku i rukomet.

"Postoje dvije prepreke formiranju takve lige. Jedna je finansije, druga sve ono što nam se dešavalo posljednjih godina. Ipak, ukoliko bi se sve dobro organizovalo ja sam zagovornik te ideje", završio je Grbić.
(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC