• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SINSINATI: Ne da se Ana!

Nekada najbolja, a sada tek 62. teniserka svijeta, sa ivice poraza stigla do trijumfa nad Viktorijom Azarenkom - 2:6, 7:6 (8:6), 6:2!

 SINSINATI: Ne da se Ana! Izvor: MONDO

Ako je Bojana Jovanovski napravila senzaciju u susretu sa Aravan Rezai, onda se pobjeda Ane Ivanović u prvom kolu turnira u Sinsinatiju mora nazvati iznenađenjem.

Ana je konačno pokazala želju za pobjedom, pošto je u susretu sa devetim nosiocem gubila 2:6, 3:5 i uspjela da preokrene meč u svoju korist!

Pedeset mjesta iznad nje na WTA listi, Azarenka se u tri navrata nalazila na po dva poena od pobjede. Ipak, Ivanovićeva ju je "tukla" drugi put u razmaku od tri mjeseca, poslije turnira u Rimu na kojem je došla do polufinala.

Ana se poslije meča zahvalila publici na podršci, naročito klincima kojih je bilo dosta na tribinama uprkos večernjem terminu.

"Ovo mi je najveća pobjeda od maja i turnira u Rimu. To je bila baš sjajna nedjelja za mene, ali i ovo će mi mnogo značiti. Viktorija je prošle nedjelje osvojila trofej (u Stenfordu)", podsjetila je srpska teniserka.

"Prethodnih nedjelja sam gubila ovakve mečeve. Lijepo je vidjeti da upornost daje rezultate", dodala je Ana Ivanović.

Neće Ani biti lako ni u drugom kolu, u kojem će se sastati sa Jaroslavom Švedovom iz Kazahstana, 32. na svetu. Jedini meč odigrale su 2007. u Majamiju i Švedova ga je dobila rezultatom 2:0.

Jelena Janković igraće sa Ruskinjom Verom Duševinom, a Jovanovski sa Akgul Amanmuradovom iz Uzbekistana. Oba meča na programu su oko jedan po ponoći po centralnoevropskom vremenu.

Ako pobijede i Jelena i Bojana, čeka ih međusobni okršaj u osmini finala. Bolja iz "malog" srpskog derbija zatim bi mogla da igra sa Anom Ivanović, ali to je još daleko...

Nagradni fond turnira iznosi dva miliona dolara.

(MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC