• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svi na rukomet u SD Borik!

Peti jubilarni "Banja Luka Kup 2010", koji organizuje RK Borac m:tel, održaće se od 20. do 22. avgusta u "Boriku" pod sloganom "Svi na rukomet!".

 Svi na rukomet u SD Borik! Izvor: MONDO

Osim domaćeg Borca m:tel, na ovogodišnjem turniru će učestvovati šampion Srbije Kolubara, zatim Vardar iz Makedonije, te Izviđač iz Ljubuškog.

"Okupili smo tri izuzetno kvalitetne ekipe na turniru koji će biti pravi uvod u izazove koji nas očekuju tokom sezone. Vardar i Kolubara su po svom kvalitetu gotovo već sigurni učesnici Regionalne lige, dok će nam Izviđač biti jedan od glavnih rivala za prva tri mjesta koja vode u to takmičenje", rekao je direktor Borca Boris Đogo i dodao:

"Jedan od naših ciljeva je i da vratimo publiku u dvoranu, te nizom aktivnosti, zajedno sa agencijom Prime, pokušaćemo da povećamo broj gledalaca. Sigurno je da će svi posjetioci uživati u kvalitetnom rukometu, a naša mlada ekipa će imati dodatni motiv da se predstavi svojoj publici. Evopska fudbalska priča Borca je završena dok naša tek počinje", rekao je na konferenciji za novinare direktor Borac m:tela Boris Đogo.

Povratnik u redove "crveno-plavih" Vladimir Vranješ sa nestrpljenjem očekuje mečeve na turniru, nakon što su rukometaši pokazali dobre partije na Šparkase kupu u Njemačkoj.

"Nakon duela u Njemačkoj, imamo veliku želju da se u što boljem svjetlu prikažemo pred našom publikom. Vjerujem da smo mi glavni favoriti za osvajanje turnira. Zaista se kvalitetno i naporno radi, pa očekujem da ove sezone pokažemo da smo pravi tim. Imaćemo veliki motiv da odigramo dobro protiv šampiona Srbije Kolubare, zatim jednog od najjačih makedonskih timova Vardara te uvijek neugodnog Izviđača.

Prije "Banja Luka Kupa 2010", Borac m:tel će tokom vikenda imati i dvije provjere u Čelincu, protiv slovenačkog Jeruzalem Ormoža. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC