• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda dočekala trofejne strelce

Sportsko društvo i Streljački klub Crvena zvezda priredili su svečani doček svojim članovima, Zorani Arunović, Jasni Šekarić i Jeleni Arunović.

 Zvezda dočekala trofejne strelce Izvor: MONDO

One su na prvenstvu svijeta u Minhenu osvojile jednu zlatnu i dve srebrne medalje.

"Sjajni strelci Crvene zvezde su nas još jednom obradovali i čestitam im, kao i trenerima i rukovodstvu kluba", rekao je potpredsjednik Sportskog društva Aleksandar Boričić.

On je poželio srpskim takmičarkama da "u istom ritmu" nastave i do Olimpijskjih igara u Londonu 2012, jer su, kako kaže, "Igre san svakog sportiste".

"Zorana je već ispunila olimpijsku normu i prešla polovinu puta do olimpijske medalje, koja joj nedostaje u kolekciji", dodao je Boričić.

Generalni sekretar Sportskog društva, Ivan Todorov, podsjetio je da je Arunovićeva još avgusta 2006. godine bila Zvezdin sportista mjeseca, pošto je u Zagrebu postala omladinski šampion svijeta.

Sportski direktor streljačkog kluba, proslavljeni trener Vlada Jevtić, naglasio je da je Zorana Arunović prešla put "od odličnog juniora do šampiona svijeta u seniorskoj konkurenciji" i pokazala da je "stasala u vrhunskog strelca".

Jevtić je čestitao i stručnom štabu i treneru Ivanu Kvasnevskom, koji je bio trener reprezentacije u Minhenu.

Zorana Arunović ponovila je da je presrećna zbog dve medalje, ali i da joj je žao što je MK pištoljem za desetinku izgubila drugo zlato.

"Ponekad je neophodno i malo sportske sreće. Izgubile smo ekipnu medalju vazdušnim pištoljem za dva kruga i kada se sve podvuče, moglo je da bude još bolje. Radosna sam i zbog olimpijske norme, a očekujem da mi se pridruži Jasna Šekarić".

Jasna je dodala da na SP u Minhenu "nije bilo sve kako je planirala".

"Ekipna medalja je, ipak, lijepa nagrada za trud cele reprezentacije. Iskreno, očekivala sam da u Minhenu obezbijedim vizu za London. Želja mi je da uđem u našu i svjetsku istoriju kao sportista sa sedam učešća na OI", poručila je veteranka.

Naš najbolji strijelac svih vremena čestitala je Arunovićevoj na uspjehu.

"Preživljavala sam svaki njen hitac u finalu, kao da ja osvajam medalju. Ovo je i uspjeh cijele ekipe - zajedno smo i kada je lijepo i kada je teško".

(Tanjug, foto: serbianshooting.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC