• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana se zahvalila Kanađanima

Srpska teniserka odbila je specijalnu pozivnicu organizatora Rodžers kupa, koji je na programu sljedeće nedjelje u Montrealu.

 Ana se zahvalila Kanađanima Izvor: MONDO

Šampionka ovog turnira 2006. godine, a trenutno 62. na WTA listi, prije nekoliko nedjelja je zatražila "vajld kard" i bila odbijena na prilično grub način.

"Ana jeste uradila mnogo za naš turnir. Ima harizmu, ljudi je vole, ali činjenica je da na terenu nije pokazala da zaslužuje pozivnicu. Jedno su teniserke koje su dugo odsustvovale zbog povrede... Ana je pala na 65. mjesto svojom zaslugom", objasnio je Judžin Lapjer, direktor Rodžers kupa, u izjavi lokalnom listu.

Lapjer je u tekstu koji je, prema njenom priznanju, "pogodio" Anu Ivanović, dodao da će "radije dati šansu mladim Kanađankama".

I onda je isti taj čovjek u utorak poslao poziv menadžmentu srpske teniserke!

"Nije u pitanju to što je moj prvobitni zahtjev odbijen. Sa zadovoljstvom bih igrala kvalifikacije, ali mislim da su prešli granicu kada su javno objavili našu prepisku i čak je pogrešno interpretirali. Nažalost, ne osjećam se dobrodošlom na ovom turniru", poručila je Ana putem svog sajta.

Ona je sa "vajld kardom" igrala u San Dijegu i Stenfordu, a igra i trenutno u Sinsinatiju, gdje se plasirala u četvrtfinale. Sledeći turnir na kojem će učestvovati biće Nju Hejvn, od 22. avgusta, poslije kojeg slijedi US open.

"Izvinjavam se svima koji su se nadali da će me ove godine gledati u Kanadi. Htjela bih da se zahvalim navijačima u Montrealu, koji su me podržavali kada sam tamo igrala dva puta", zaključila je Ivanovićeva.

(MONDO/Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC