• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto je ovaj meč Đokovića i Federera poseban

Jer je: prvi u koji Novak ulazi kao bolje rangiran u odnosu na Rodžera; prvi u 2010. godini; borba za poziciju broj dva na novoj ATP listi.

 Zašto je ovaj meč Đokovića i Federera poseban Izvor: MONDO

Novak Đoković i Rodžer Federer do sada su igrali 14 međusobnih mečeva, iz kojih je srpski teniser pet puta izlazio kao pobjednik.

Njih dvojica sastaće se u polufinalu Rodžers kupa, a to će biti specifičan meč jer je: prvi u koji Novak ulazi kao bolje rangiran u odnosu na Rodžera; prvi u 2010. godini; borba za poziciju broj dva na novoj ATP listi.

Đoković je u četvrtfinalu turnira u Torontu rutinski pobijedio Viktora Haneskua (6:3, 6:4), a Federer je poslije velike drame bio bolji od Tomaša Berdiha (6:3, 5:7, 7:6).

Vlasnik 16 grend slem titula i dvostruki šampion Rodžers kupa je gubio u trećem setu sa 5:2, ali je uspio da u taj-brejku obezbijedi prolaz među četiri najbolja. Zbog načina na koji je trijumfovao Švajcarac je ovu pobjedu nazvao velikom i dobrom za samopouzdanje "ove i sljedeće nedjelje".

Novak Đoković i Rodžer Federer igraće polufinale ATP turnira u Torontu sa početkom sat vremena iza ponoći po srednjeevropskom vremenu.

Pobjednik susreta između drugog i trećeg tenisera svijeta će se u nedjelju u finalu sastati sa boljim iz duela broja jedan i broja četiri – Rafaela Nadala i Endija Mareja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC