• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak izgubio broj dva

Poslije mjesec i po dana provedenih na drugoj poziciji ATP liste, Novak Đoković će od ponedjeljka "gledati u leđa" Rodžera Federera.

 Novak izgubio broj dva Izvor: MONDO

Baš šteta...

U velikom stilu se Novak vratio u polufinalni meč Rodžers kupa, pošto je švajcarski teniser već bio na putu ka ubjedljivoj pobjedi. Međutim, tri propuštene brejk šanse pri rezultatu 5:5 u trećem setu pokazale su se kobnim.

Novak je mogao da na svoj servis iznudi "taj-brejk", ni to mu nije pošlo za rukom i Federer je iskusno riješio meč u svoju korist, time i obezbjedio pomak sa trećeg na drugo mjesto svjetske rang-liste.

"Prebrzo sam došao do 1:0 u setovima i brejka u drugom setu. Znao sam da je Novaku potreban samo jedan brejk da iz korijena promjeni igru i pristup meču", izjavio je Federer.

"Ove godine sam i sam doživio dosta teških poraza, tako da mi je drago što sam izbjegao još jedan. Ne znam ni sam koliko sam izgubio mečeva koje je trebalo da dobijem".

Federer će se u nedjelju uveče boriti sa Endijem Marejom za 17. titulu na Masters turnirima, dok se Novak polako okreće narednoj nedelji i turniru u Sinsinatiju.

Srpski teniser smatra da je ključan za poraz bio njegov loš početak.

"Nikako nisam mogao da pronađem svoj ritam. Poslije nepunih pola sata on je dobio set, a da ja praktično nisam pružio nikakav otpor", rekao je Đoković.

"Kasnije sam se vratio u igru. Mnogo bolje sam 'osjećao' lopticu, ali to sveukupno nije bila jedna od mojih boljih partija. To, naravno, ni malo ne umanjuje zasluženu pobjedu Federera".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC