• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET:Borac m:tel startovao pobjedom

Rukometaši Borac m:tela savladali Kolubaru iz Lazarevca 33:28 na startu petog turnira" Banjaluka Kup 2010". Pobjedom startovao i Izviđač.

 RUKOMET:Borac m:tel startovao pobjedom Izvor: MONDO

Borac m:tel je pred svojim navijačima pobjedom otvorio turnir,a kako su rekli prije početka turnira , banjalučani žele da ga i osvoje.
Šampion Srbije Kolubara imala je prednost većim dijelom prvog poluvremena, koja je u dva navrata iznosila i četiri gola razlike (11:7, 12:8). Ipak u finišu prvog dijela igra tim Dragana Markovića dolazi do svoje igre i preokreta.

Najprije je Borac golom Fahrudina Melića došao do izjednačenja 13: 13, a onda se u finišu razigrao i Panić, koji postiže tri uzastopna gola i donosi Borac m:telu prednost na poluvrmenu od tri gola 18:15.

U nastavku je domaćin turnira nastavio u istom ritmu kao i u finišu prvog dijela i došao do zaslužene pobjede 32:28.

U pobjedničkom timu blistao je Fahrudin Melić ovogodišnje pojačanje iz sarajevske Bosne sa 11 postignutih golova. Njemu uz rame bili su Ivan Karačić sa šest i Goran Garić sa četiri gola. Na golu Borac m:tela blistao je Mario Blažević, koji je sakupio 10 odbrana. Na drugoj strani najbolji strijelac bio je Miličević sa pet pogodaka, dok su Blagojević, Jovanović i Radulović postigli po četiri.

Iako je Borac m:tel na početku turnira pobjedio trener Dragan Marković, koga su navijači pozdravili transparentom "Jedan je Marković Dragan" nije bio zadovoljan.

" Nisam zadovljan iako smo pobijedili. Primili smo puno golova naročito u prvom poluvremenu i to me ljuti. Insistirao sam da imamo non stop kontinuitet u igru, a toga nije bilo. Ima još mjesta za napredak u našoj igri", rekao je poslije meča trener Borac m:tela Dragan Marković.

Trener Kolubare Vladimir Dragičević nije imao puno zamjerki na igru svog tima.

"Nismo došli ovde u Banjaluku da branimo trofej. Mi smo još na početku priprema i vidjeli ste da su na noge još teške. Protiv Vardara očekujem bolju igru", rekao je Dragičević.

U drugom meču dana Izviđač iz Ljubuškog je savladao skopski Vardar 27:25.

PRIJEM U ADMINISTARTIVNOJ SLUŽBI


Prije početka turnira u Administrativnoj službi Grada Banja Luka organizovan je prijem predstavnika ekipa rukometnog turnira Banja Luka Kup 2010.
Ekipe je primio Zamjenik gradonačelnika Banjaluke Jasmin Komić.
„ Želim da se dobro osjećate u Banjaluci i da odavde ponesete samo najljepše uspomene, . Iskreno podržavamo Borac I Želja nam je da ponovo doživi uzlet u Evropi I mi ćemo se potruditi da tako i bude„ poručio je rukometašima Jasmin Komić.

Predstavnici ekipa učesnica turnira su istakli kako su zadovoljni prijemom domaćina i takav evropski nivo očekuju i na turniru. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC