• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET "BANJA LUKA KUP 2010": Borac m:tel bolji od Izviđača

Rukometaši Borac m:tela pobijedili Izviđač 26:23 u drugom kolu turnira "Banjaluka Kup 2010".Vardar savladao Kolubaru.

 RUKOMET "BANJA LUKA KUP 2010": Borac m:tel bolji od Izviđača Izvor: MONDO

Rukometaši domaćina turnira Borac m:tela zabilježili su i drugu pobjedu te su poslije dva kola jedina ekipa sa maksimlanim učinkom i u sutrašnjem duelu protiv Vardara od 20 časova i 15 minuta (direktan prenos RTRS) odlučiće ko će biti pobjednik. Prethodno će se sastati Izviđač i Kolubara koji ne znaju za trijumf u uvodna dva kola.

Borac m:tel je do pobjede protiv Izviđača došao boljom igrom u drugom poluvremnu, nakon što je prvi dio završen 12:12. Tim Dragana Markovića se u neizvjesnoj završnici bolje snašao i nošen podrškom sa tribina stigao do trijumfa.

Vardar je poslije preokreta došao do trijumfa protiv Kolubare iz Lazarevca 27:24.

Vardar je do trijumfa stigao poslije furioznog drugog poluvremena. Poslije prvih 30 minuta igra tim Kolubare imao je sigurnu prednost od šest golova viška (12:6) i činilo se da će drugih 30 minuta predstavljati samo formalnost.

Ipak kao da je u drugom poluvremenu neka druga ekipa Vardara izašla na parket. Predvođeni raspoloženim reprezentativcem Srbije Rajkom Prodanovićem, koji je postigao šest golova za samo 12 minuta igre u drugom poluvremnu rukometaši Vardara su u 45. minutu preokrenuli rezultat i došli do prednosti 19:18. Dakle za samo 15 minuta igre napravili su seriju 13: 6. Do kraja su uspjeli da zadrže prednost i zabilježe prvi trijumf nakon što su u prvom kolu izgubili od Izviđača 27:25.

U pobjedničkom timu prvo ime Prodanović sa osam golova ( svi u drugom poluvremenu), njemu uz Rame Nadoveza sa šest. U timu Kolubare prvo ime Obrad Radulović sa devet pogodaka. 

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC