• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Favoriti Igora Milanovića na EP u vaterpolu

Proslavljeni vaterpolista pun je riječi hvale za centarski par crnogorske reprezentacije, a Nikolu Vukčevića bi rado vidio u Partizanu.

 Favoriti Igora Milanovića na EP u vaterpolu Izvor: MONDO

Hrvatska, Srbija i Crna Gora glavni su favoriti za osvajanje zlatne medalje na predstojećem Evropskom vaterpolo prvenstvu u Zagrebu, prognozira nekadašnji proslavljeni vaterpolista i trener Partizana Igor Milanović.

U krugu Milanovićevih favorita nema Mađara. Zašto?

"Slabiji su za nijansu u odnosu na prošlu godinu. Nisu uspjeli bezbolno da naprave smjenu generacije", ocijenio je Milanović u razgovoru sa crnogorsku "Arenu".

Milanović je istakao da su u prvoj grupi Crna Gora i Hrvatska za klasu bolji od ostalih, kao i Srbija i Mađarska u drugoj grupi.

Blagu prednost Milanović u derbiju 1. kola šampionata između Hrvatske i Crne Gore daje domaćinu.

"Hrvati su domaćini, zbog toga i blaga prednost za njih, mada je Crna Gora na završnom turniru Svjetske lige, i to kao gost, jedina pružila pravi i snažan otpor svjetskom prvaku Srbiji. Ne mogu sto odsto da kažem ko će da pobijedi na premijeri, ali siguran sam da će ona ekipa koja formu bude tempirala za četvrtfinale dogurati daleko. Svakako, u velikim mečevima nijanse odlučuju, često jedan šut, raspoloženi pojedinac...", kaže trener Partizana.

"POSLIJE ZLOKOVIĆA VATERPOLO VIŠE NEĆE BITI ISTI"

Milanović je na poziciji centra, kao igrač, harao. Šta misli o crnogorskom centarskom paru Boris Zloković-Nikola Vukčević:

"Zloković je izuzetan. Najbolji je centar na svijetu. Dopada mi se Borisova promjena ritma. Zaista je izuzetan. Vukčević je budućnost, a kakvo mišljenje imam o njemu? Volio bih da ga jednog dana vidim u Partizanu. Eto, na ovaj način respektujem crnogorski centarski par".

"Vaterpolo nije bio isti prije i poslije Bebića, prije i poslije Farage, a neće biti isti prije i poslije Zlokovića ili Ivovića", smatra Milanović i iznosi zanimljivu tezu: "Ono što mislim i kažem, a to je da se vaterpolo igra nogama. Položaj i snaga nogu uslovljavaju brzinu i snagu pokreta ruku".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC